Deklan Hejs: Zapad na Hitlerovom putu!

0

Kad ćemo pred sudom videti Kamerona, Blera, Hilari Klinton, Medlin Olbrajt, Obamu, Buša Mlađeg?

Kad pokušamo da gledamo na Siriju objektivno, na čijoj bi strani trebalo da bude civilizacija?

Vidimo Predsednika Asada. Bio je u Bakingemskoj palati sa Njenim Kraljevskim Veličanstvom samo pre nekoliko godina. A sada su on i predsednik Putin najveći neprijatelji britanske vlade. I, koji su Putinovi i Asadovi zločini?

Vidimo kako se demonizuju i Asad i Putin. Asad je sredovečni lekar, pripadnik srednje klase. Moć ima vojska, a ne on. Pa su zato i njih predstavili kao đavole. What is the overall plan?

I, kakav je krajnji plan? Krajnji plan je da se rasture sve te zajednice u Siriji, Južnoj Rusiji, na Kavkazu i svuda drugde i pretvore se u tržišta, vazale i robove Zapada.

Kako se uopšte dođe do ovakvog zaključka? Da vidimo – cela priča je oko izbeglica, ali ne i o uzrocima koji su doveli do izbeglica. Nisu Asad i Putin napravili izbegličku krizu. To Amerika ide okolo, upada u države, izaziva ratove, uništava države kao što je Sirija. Pogledajte sve one zemlje koje su rasturene ranije – Palestinu, Libiju, Irak i Jemen. Ono šzo se ovih dana događa u Jemenu je sramno – isto toliko sramno koliko i sve ono što se događalo u 20. veku. A mi bi trebalo da ne kažemo ništa, da uveseljavamo te ljude koji svoja nova oružja testiraju na Jemenu – najsiromašnijoj arapskoj zemlji.

Čitav plan Zapada se dakle sastoji u tome da se stvori svet kakav žele SAD i njihovi saveznici. Je li ovo ludilo? Jeste, ali i Hitlerovi planovi su bili ludilo.

Danas u NATO sede veoma opasni ljudi, kao što su Hilari Klinton i Obama, oni slede tu ludačku i nezdravu politiku, a slede ih mnogi zdravi ljudi, kao što su i Hitlera sledili.

nirnbergGledali smo kako Toni Bler masakrira milione Iračana i izvukao se. Gledali smo kako Dejvid Kameron masakrira Libijce – i on se izvukao. Gde god idu, uništavaju sve, uz korišćenje bilo kog oružja, bilo u tvrdom ili u mekom ratu. I sve što mogu je da se deru da su Asad i Putin krivi.

Ne krivim ja krokodila zato što je krokodil. Ne krivim ni NATO što je krokodil. Krivim medije i druge ljude koji znaju šta se događa, a svi znamo. Svi u Rusiji znaju. Ali mediji saopštavaju laži koje svim ovim pomenutim ljudima omogućavaju da se izvuku i ne odgovaraju za svoje jezive ratne zločine.

Koncept suđenja za ratne zločine pojavio se u Nirnbergu nakon nacističkih zločina. Ali sve što sada rade je da postave pred sud jednog ili dvojicu malih Afrikanaca. Kad ćemo pred sudom videti Dejvida Kamerona, Tonija Blera, Hilari Klinton, Medlin Olbrajt, Baraka Obamu, Buša Mlađeg? Nećemo.

Katehon

POSTAVI ODGOVOR

*