„ДЕЛИЈЕ“ ЋЕ БОДРИТИ ЗВЕЗДУ! Навијачи спремају журку поред „југа“!

0

Навијачи Црвене звезде бодриће свој тим против Салцбурга у уторак увече иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“

Како је саопштено, УЕФА је дозволила клубу да монтира видео бим у близини помоћних терена код стадиона на којем ће навијачи моћи организовано да гледају утакмицу која почиње у 21 час.

– „Делије“, данас од 20 часова се скупљамо иза помоћних терена на југу (између терена омладинске школе и пумпе), одакле ћемо заједно да гледамо утакмицу на видео биму. Такође, то место је свега 200 метара од стадиона, и ако нас буде као јуче на тренингу пружићемо подршку играчима. Чуће нас. Седењем у кафићу или код куће не можемо да помогнемо фудбалерима, али масовним доласком иза терена на југу – можемо. Зато позивамо цео Београд и унутрашњост да дођу. И да се сви чујемо као да смо на стадиону. Врло битно је истаћи да наш боравак тамо има исту тежину као да смо на стадиону. Вечерас нећемо да користимо пиротехнику и водићемо рачуна да вечерас најбитнија ставка буде колико ћемо се чути. Опрезно, јер се ово третира као да смо на стадиону. Видимо се вечерас да помогнемо колико год можемо. Када „делије“, ако не сад? – пише у саопштењу навијачке групе „делије север“.

Дуел Звезде и Салцбурга, први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона, почиње у 21 сат, а реванш је седам дана касније у Аустрији.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*