Демократски Фронт: Све указује на то да се налазимо пред промјенама у Црној Гори!

0

Наставља се комедија у режији Мила Ђукановића, Душка Марковића и њихове лоповске дружине у којој траје интензивна борба ко ће више и јаче ,,уклизати“ шефу банде. Према последњим потезима, Специјално државно тужилаштво и режимски медијски шљам из Црне Горе и Србије ипак држе примат у овој дисциплини, саопштено је данас из Демократског фронта.

„Представа са извјесним Синђелићем, који владиним авионом, као терориста-добровољац стиже у Црну Гору је по својој комичној ноти засјенила чак и чувени интервју Миливоја Катнића, па чак и предлог ДПС-а да за мандатара предложи једног Душка Марковића. И сад, та екипа, ојачана ,,кључним свједоком“, осматра политичку сцену, и пошто виде да су им она 42 мандата све даље, смишљају како да Црну Гору увуку у нови хаос, а ми им поручујемо да се одмах окану ћорава посла јер свака сплетка, подвала и превара, коју вјероватно имају на уму, може довести до тешких последица“, наводи се у саопштењу ДФ-а и објашњава:

Такође Демократски Фронт додаје и да је специјални тужилац првих дана ове спрдње са ,,државним ударом“ већ био припремио сценарио по којем је ДФ већ био окривљен.

„Наиме, по томе је ДФ требало да изведе народ испред скупштине, а потом неки ликови са стране да поубијају руководство ДФ-а, а онда би то исто руководство, тако мртво и побијено заузело зграду скупштине коју би опремили за вишемјесечни боравак.“

„У међувремену сценарио предвиђа да би остарјела равногорка, која се у овом тренутку од стране СДТ третира као најопаснији терориста, у већ заузетој скупштини грађанима кувала пасуљ, кафе и точила рујно вино“.

„Наравно да би, по том плану, на пасуљ био позван и премијер, али ако не би дошао онда би морао бити приведен и принуђен да проба основни специјалитет равногорске кухиње. Али, пошто је овај лукави план имао неке мањкавости, ваљда због тога што се у њему појављују мртви лидери ДФ-а, а њиме се не предвиђа њихово васкрсење, приступило се прављењу још веће бламаже режима са изненадним, добровољним долијетањем владиним авионом бившег нишког робијаша који, по ономе што се о њему могло прочитати, не дјелује нимало обећавајуће за коначно утврђивање истине у овој комедији у више чинова“.

„Све указује на то да се налазимо пред промјенама у Црној Гори, и то сазнање доводи до лудила Мила Ђукановића и његову лоповску банду. Јасно нам је да им се у том растројству свашта врзма по глави, али их још једном упозоравамо да те бубице избију из главе и да се не играју са судбином Црне Горе. Црној Гори је неопходна мирна смјена власти, и она ће се десити без обзира на лудило и хаос у главама појединаца из ДПС-а, полиције и тужилаштва“, поручују из Демократског Фронта.

Такође у саопштењу закључују: „Демократски Фронт неће стати у борби за слободну и демократску Црну Гору. Нема предаје. До слободе!“

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*