Demokratski Front: Sve ukazuje na to da se nalazimo pred promjenama u Crnoj Gori!

0

Nastavlja se komedija u režiji Mila Đukanovića, Duška Markovića i njihove lopovske družine u kojoj traje intenzivna borba ko će više i jače ,,uklizati“ šefu bande. Prema poslednjim potezima, Specijalno državno tužilaštvo i režimski medijski šljam iz Crne Gore i Srbije ipak drže primat u ovoj disciplini, saopšteno je danas iz Demokratskog fronta.

„Predstava sa izvjesnim Sinđelićem, koji vladinim avionom, kao terorista-dobrovoljac stiže u Crnu Goru je po svojoj komičnoj noti zasjenila čak i čuveni intervju Milivoja Katnića, pa čak i predlog DPS-a da za mandatara predloži jednog Duška Markovića. I sad, ta ekipa, ojačana ,,ključnim svjedokom“, osmatra političku scenu, i pošto vide da su im ona 42 mandata sve dalje, smišljaju kako da Crnu Goru uvuku u novi haos, a mi im poručujemo da se odmah okanu ćorava posla jer svaka spletka, podvala i prevara, koju vjerovatno imaju na umu, može dovesti do teških posledica“, navodi se u saopštenju DF-a i objašnjava:

Takođe Demokratski Front dodaje i da je specijalni tužilac prvih dana ove sprdnje sa ,,državnim udarom“ već bio pripremio scenario po kojem je DF već bio okrivljen.

„Naime, po tome je DF trebalo da izvede narod ispred skupštine, a potom neki likovi sa strane da poubijaju rukovodstvo DF-a, a onda bi to isto rukovodstvo, tako mrtvo i pobijeno zauzelo zgradu skupštine koju bi opremili za višemjesečni boravak.“

„U međuvremenu scenario predviđa da bi ostarjela ravnogorka, koja se u ovom trenutku od strane SDT tretira kao najopasniji terorista, u već zauzetoj skupštini građanima kuvala pasulj, kafe i točila rujno vino“.

„Naravno da bi, po tom planu, na pasulj bio pozvan i premijer, ali ako ne bi došao onda bi morao biti priveden i prinuđen da proba osnovni specijalitet ravnogorske kuhinje. Ali, pošto je ovaj lukavi plan imao neke manjkavosti, valjda zbog toga što se u njemu pojavljuju mrtvi lideri DF-a, a njime se ne predviđa njihovo vaskrsenje, pristupilo se pravljenju još veće blamaže režima sa iznenadnim, dobrovoljnim dolijetanjem vladinim avionom bivšeg niškog robijaša koji, po onome što se o njemu moglo pročitati, ne djeluje nimalo obećavajuće za konačno utvrđivanje istine u ovoj komediji u više činova“.

„Sve ukazuje na to da se nalazimo pred promjenama u Crnoj Gori, i to saznanje dovodi do ludila Mila Đukanovića i njegovu lopovsku bandu. Jasno nam je da im se u tom rastrojstvu svašta vrzma po glavi, ali ih još jednom upozoravamo da te bubice izbiju iz glave i da se ne igraju sa sudbinom Crne Gore. Crnoj Gori je neophodna mirna smjena vlasti, i ona će se desiti bez obzira na ludilo i haos u glavama pojedinaca iz DPS-a, policije i tužilaštva“, poručuju iz Demokratskog Fronta.

Takođe u saopštenju zaključuju: „Demokratski Front neće stati u borbi za slobodnu i demokratsku Crnu Goru. Nema predaje. Do slobode!“

POSTAVI ODGOVOR

*