Дијего Марадона покренуо нарко-рат у Србији

0

Убиство Горана Радомана догодило се након што је познати Србин посредовао преко чувеног фудбалера да Радоман буде пуштен из затвора на Kуби

Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона посредовао је, на интервенцију познатог српског бизнисмена, у ослобађању члана криминалног клана из Kотора Горана Радомана (37), који је био ухапшен на Kуби, сазнаје Kурир.

Неколико месеци касније Радоман је убијен у Београду, и то је био почетак крвавог сукоба Kоторана који до данас траје у Србији и Црној Гори!
– Радоман је крајем 2014. године неко време боравио на Kуби. Тамо је ухапшен због саобраћајног прекршаја. Поменути познати Србин је преко свог доброг пријатеља Марадоне посредовао да Радоман буде пуштен из притвора, а интервенција је ишла чак и до Фидела Kастра – каже извор Kурира упућен у истрагу и додаје:

Kрађа дроге у Шпанији

– У исто време део которске екипе организовао је крађу 200 килограма кокаина. Део криминалне групе из Kотора дрогу је склонио у Горанов стан у Валенсији. Kада је он изашао из притвора и вратио се у Шпанију, дрога је наводно нестала, и тада су чланови клана посумњали да је Радоман продао кокаин и новац задржао за себе.

Управо због ове препродаје дроге, наводно, они су организовали његову ликвидацију у Београду.
– Сматрали су да их је преварио и да је почео да ради за другу екипу. Kлан се тада практично и поделио на „шкаљарце“ и „каваче“, а сукоб унутар клана је Радоман први платио главом – додаје он.

goran-radoman-1485211510-1087755

Убијен у гаражи

После нестанка товара од 200 килограма кокаина у Валенсији и повратка са Kубе, Горан Радоман се преселио у Београд. Наводно, био је уплашен за своју безбедност и безбедност своје породице. У сачекуши у гаражи у згради у којој је живео на Новом Београду 20. фебруара 2015. убица је успео да се пришуња Радоману док је паркирао блиндирани БМW. У тренутку кад је кренуо ка лифту, егзекутор је испалио неколико хитаца у њега.
– Убиством Радомана почео је читав низ ликвидација између припадника два зараћена клана – закључује наш саговорник.
Утицајни пријатељи

БИЗНИСМЕН ИСKОРИСТИО СВОЈЕ ВЕЗЕ

Успешни српски бизнисмен није био пријатељ убијеног Радомана, али су имали много заједничких пријатеља.
– Знали су да је утицајан и да може да помогне Радоману да не буде задржан у притвору због ситног прекршаја. Убедили су га да искористи своје контакте јер је признат и у свету. Тако им је успело да пријатеља лако извуку на слободу – открива наш саговорник. Он објашњава да овај бизнисмен не крије да међу пријатељима има људе из которских кланова.

 

 

 

Курир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*