Динко Грухоњић и Недим Сејдимовић пацификују протесте у Новом Саду по налогу Вучића

0

Динко Грухоњић и Недим Сејдимовић пацификују протесте у Новом Саду по налогу Вучића.

Динко Грухоњић је главни човек у комисији за доделу средстава при Министарству културе и информисања и предавач на државном универзитету. Kао човек који је дубоко уплетен у институције режима, Динко Грухоњић није само иницијатор протеста у Новом Саду већ по задатку усмерава протесте у жељеном правцу.

C8lIUdnXUAEuW1a-1.jpg-large-1

Протести након избора су били очекивани и предвиђени од стране власти стога није чудно што је режим предупредио могућу здраву иницијативу за протесте и инсталирао своје људе као водеће у овим протестима. Аутократски режим какав је Вучићев, ма колико се опозиција заносила могућношћу његовог обарања на легалан начин, је једино смењив револуцијом.

Аутократа Вучић не само да пацификује протесте преко својих људи већ ће покушати преко протеста да уклони и оне који директно сметају његовом режиму.

Screenshot_1

Погледајте захтев новосадских студената који је објавила Фејсбук страница „Против Диктатуре“. Студенти захтевају смену Бујошевића кога би Вучић давних дана сменио да је имао могућности и храбрости. Јасно је да Динко одрађује прљаве послове преко новосадских студената за свог газду Вучића.

Грађани Србије морају схватити да живе у правом аутократском режиму који контролише све поре друштва и да то није само нека парола напаљених студената са протеста.

Извор: Србијо пробуди се

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*