Direktor SPS Dejan Backović podneo ostavku?

0

Direktor Socijalističke partije Srbije Dejan Backović nije večeras ni potvrdio, ni demantovao informaciju da je podneo ostavku na tu funkciju. B 92 je ranije prenela da je Backović podneo ostavku na mesto direktora SPS-a. Na pitanje da li je podneo ostavku, Backović je novinara Tanjuga uputio na informativnu službu SPS, uz opasku da se „u to više ne bi petljao”.

U informativnoj službi stranke Tanjugu su demantovali informaciju o ostavci kao medijsku spekulaciju, ali – nisu hteli da to zvanično saopšte. Kako je rečeno, danas je u SPS održan sastanak direktora Backovića sa zaposlenima u vezi sa organizacijom rada.

„Uopšte ne znamo kako se pojavila ta vest. Mi smo danas sedeli sa njim i napravili plan rada. Bio je to regularan sastanak i ovo su bukvalno špekulacije”, kažu u informativnoj službi socijalista.

Zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović rekla je da vest o ostavci Backovića deluje kao insinuacija i da ona nema te informacije. „Stanje u SPS je redovno”, rekla je Đukić Dejanović Tanjugu, dodajući da će više o tome znati sutra.

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

*