ДЈБ: Ђилас је неприхватљив кандидат за нас

0

Бивши градоначелник Београда Драган Ђилас је неприхватљив кандидат за нас, наводи председник београдског одбора Доста је било Војин Биљић.

„Наш став је већ дуже време јасан. Нама Ђилас није прихватљив кандидат, то је готово једногласна одлука свих наших страначких органа. Неприхватљив је јер је симбол партократије, партијског запошљавања и злоупотребе јавних ресурса за време власти“, рекао је Биљић.

Биљић је казао да се „против штетних појава и накарадног систем“ не могу борити они који су учествовали у стварању тог стања и да је „мноштво пројеката који су симбол бахатости садашње власти“ из времена Ђиласа. Навео је систем наплате градског превоза „Бус плус“ и однос према медијима.

„Ми сматрамо да само кредибилни људи могу донети било какву промену и да је Ђиласова кандидатура интерес самог СНС“, рекао је Биљић.

Он је казао да је ДЈБ већ почео кампању за београдске изборе, да има људе који нису били у политици, који имају програм и који желе да раде у интересу Београђана.

Ђилас је за недељник НИН изјавио да ће учествовати на градским изборима у Београду и да још има времена за договор да буде кандидат за градоначелника једне опозиционе колоне.

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*