Ђилас и Борко у кафани певали песму диктатору Титу, па почели да салутирају! (ВИДЕО)

0

Вође Савеза за Србију Драган Ђилас и Борко Стефановић снимљени су у кафани како певају песме комунистичком диктатору Титу, док се поздрављају екстремно левичарским салутирањем.

Представници опозиционог Савеза за Србију Драган Ђилас и вођа екстремно левичарксе странке „Левица Србије“ Борко Стефановић снимљени су како у кафани певају песму посвећену комунистичком диктатору и осведоченом ратном злочинцу Јосипу Брозу Титу.

Док се чује песма „Уз Маршала Тита“ двојица политичара громогласно певају, а у једном тренутку почињу и да дижу песнице на идентичан начин на који је вршен ритуални поздрав комуниста у периоду диктатуре. Kомунизам је идеологија која је оставила највише жртава у историји човечанства са проценама које се крећу око 100 милиона жртава, док је нацистичка идеологија произвела 25 милиона.

Бивша Југославија је пратила комунистичке трендове масовних злочина.

Александар Ранковић који је истовремено био шеф војне и тајне полиције за време комунистичког терора, јавно је тврдио да је само од 1945. и 1951. кроз комунистичке затворе прошло 3 милиона 777 хиљада и 776 затвореника, док су ликвидирали 586,000 „народних непријатеља“ то јест особа које се нису слагале са ставовима комунистичке елите.

Један од највећих удела у масовним злочинима имала је државна безбедност такозвана Озна, по чијем је директном налогу након рата убијено је преко 60.000 људи, у до тада незапамћеном прогону политичких неистомишљеника у нашој земљи.

Ипак величање комунистичке идеологије присутно је и у власти окупљеној око СНС. Део владајуће коалиције нарочито СПС редовно глорификује комунистичког диктатора Јосипа Броза Тита, а министар спољних послова Ивица Дачић положио је недавно венац на гроб комунистичког идеолога Kарла Маркса.

Република Србија је законом забранила истицање нацистичких симбола и величање те идеологије, али као парадокс комунистичка обележја и пропагирање екстремистичко-левичарских идеја је дозвољено, па тако више марксистичких организација у нашој земљи отворено шири нетрпељивост према особама демократске оријентације и покушава да изазове ретроградне класне поделе.

Извор: Дневна Газета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*