Ђилас сваки месец Јанковићу на руке даје 20 000 евра!

0

Саша Јанковић, лидер ПСГ-а, све више губи контролу над својим покретом, у којем постоје бројни сукоби, у којима учествује и његова супруга Славица Јанковић. Ситуацију покушава да му олакша Драган Ђилас, бивши градоначелник Београда, који даје новац за месечно функционисање ПСГ-а, сазнаје „Ало!” из добро обавештених извора блиских Јанковићевом покрету.

– Синоћ је одржана седница Председништва Покрета слободних грађана, на којој су сукоби ескалирали. Чланови ПСГ-а су љути на Славицу, супругу Саше Јанковића, јер се превише меша у рад покрета. С друге стране, Славица је бесна на активисте и чланове ПСГ-а и тврди да се не труде довољно – наводи наш извор близак ПСГ-у.

– Јанковић се нашао између две ватре. Са једне стране су чланови и активисти ПСГ-а, а са друге његова жена Славица, која не попушта у својим захтевима. Мислим да је Саша напокон схватио да ПСГ не може више да функционише на овакав начин и да своју супругу мора да удаљи из покрета – наводи наш извор и додаје да је лидер ПСГ-а такво обећање дао својим члановима.

– Јанковић је члановима на председништву ПСГ-а обећао да се његова супруга више неће мешати у политику и одлуке Покрета слободних грађана. Није му било лако да донесе такву одлуку и његови блиски сарадници кажу да је у појединим моментима и сам помишљао да дигне руке од свега – објашњава наш извор и додаје да је Славица Јанковић често имала испаде пред члановима.

– Супруга лидера ПСГ-а је умела и те како да се обрачуна са неистомишљеницима у ПСГ-у. „Саша и ја овде банкротирасмо, а вас баш брига”, поручила је она на седници Председништва – наводи наш извор и додаје да је та њена изјава потпуно неоправдана јер сви у покрету знају ко финансира функционисање ПСГ-а.

Јавна је тајна да новац за месечно функционисање Покрета слободних грађана даје Драган Ђилас, бивши градоначелник Београда – закључује наш извор.

Подсећања ради, „Ало!” је већ писао да се у ПСГ-у родио нови термин, а реч је о „Славиши”. Према речима нашег извора, у питању је шифра која је настала као својеврсна мешавина имена Саша и Славица.

Наравно реч је о лидеру ПСГ-а Саши Јанковићу и његовој супрузи Славици. Тај термин се користи интерно јер у самом покрету не може ништа да се догоди без Славице Јанковић, супруге лидера ПСГ-а.

Да муке активиста Покрета слободних грађана и те како имају основа, доказ је и писање медија, који Славицу Јанковић представљају као некога ко се и те како меша у рад ПСГ-а. На листи шест особа од највећег поверења Саше Јанковића, прва је била Славица.

Опозиционари испалили Сашу!

Устав поделио опозицију! Представници владајућих и опозиционих странака сагласили су се у Београду да је потребна промена Устава Србије, а исти став, према истраживању „ИПСОС стратеџик маркетинга“, имају и грађани. На скупу „Демократски до уставне реформе” учествовали су представници СНС-а, СПС-а, ДС-а и Нове странке, а представници тих странака сматрају да Устав треба променити. За то време се Саша Јанковић на Твитеру хвалио да је његов покрет одбио позив на тај скуп.

 

 

Ало

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*