ЂУКАНОВИЋ: Опозиција жели зло Црној Гори

0

Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић поново је оштро напао напао опозицију, оптужујући је да „жели зло Црној Гори“.

„Када крећете кућу да градити ви почнете од темеља, па онда размишљате хоће ли иматити једну собу, двије или више њих. Исто је и са државом. Ми смо је морали обновити па учврстити њену стабилност, али нам то није лако, кад у тој кући живе људи који јој желе зло. Ми смо много нашег времена потрошили осврћући се иза себе да би спријечили паликуће у нашем дворишту да нам не запале кућу„, казао је Ђукановић на скупу у Беранама.

Грађанима Берана је поручио да у недјељу не дозволе коалицији „Здраво Беране“ да побиједи.

„СНП, који је некада био наш главни конкурент данас се бори за цензус. Та партија се одлучила за коалицију са ДФ-ом и направила једну катастрофу. Једним оком намигују Демократe које су из страха од наше листе прешли преко свега што су не тако давно једни о другима причали. Демократе су прво поцијепале СНП, па сада и грађанску опозицију. Морам вам рећи да нијесам никада срео тако неуспјешног човјека од њиховог лидера, који је сваки покушај бављења политиком завршио поразом. Чак и њихов слоган довољно говори о њима. Слоган „Радимо, градимо, живимо“. Како раде тако што не долазе на посао, а објашњавају да то раде због грађана. Не граде ништа већ су разградили све што су могли, а сматрају да треба да живе само они који њих воле. Беране не жели овакве људе. Грађани Берана су паметни. Нама је потребна побједа, да би наставили са визијом развоја. Нема развоја сјевера уколико одмах не преуземо одговорност за Беране“, казао је Ђукановић.

На изборима 4. фебруара у Беранама, додао је он, одлучујемо о много важнијим питањима и то да ли ће се наставити успјешна визија слободне, развијене, европске Црне Горе или ће „наши противници да нас зауставе на том путу и да покушају да пониште вриједне тековине савремене Црне Горе”.

 

 

 

in4s.net

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*