До краја године Карић се враћа на медијско тржиште

0

Милан Недић нови је главни и одговорни уредник ТВ „Нова”, односно, старог ТВ БK, чији ће рад старовати до краја ове године.

– Директор телевизије требало би да буде Саша Јовановић. Он није досад био познат медијима. Нико од чланова породице Kарић неће бити у менаџменту. Они припадају власничкој структури. Богољуб Kарић купио је ТВ „Нова“ јер поседује најсавременију опрему у Србији. Уједно, та телевизија програмском шемом требало би да заузме место старе БK. Имаће сличан концепт – многе ауторске емисије, политичке и економске. Биће права озбиљна породична телевизија – наводи наш извор и додаје да је Kарић звао Милана Недића још када је купио ТВ „Нова” и његовим садашњим именовањем за главног и одговорног уредника стартује реализација свега што је неопходно за почетак рада телевизије.

– Он би сада требало да се упозна са бизнисом и програмским планом, па тек онда да размисли о људима. Недић је у златно време БK ТВ био њен главни и одговорни уредник, па заменик глодура и програмски менаџер, док је раније годинама био главни и одговорни уредник јутарњег и београдског програма РТС-а – каже наш саговорник и додаје да то његово искуство гарантује успешну реализацију посла који му је поверен.

Милан Недић потврдио је за „Ало!” да је постављен на место главног и одговорног уредника ТВ „Нова”, али је одбио да открива детаље својих првих, али и будућих корака. Он није хтео ни реч да каже о новинарима и уредницима о којима је мислио да би могли да буду у његовом тиму, нити је желео да лицитира именима старих звезда БK ТВ које би евентуално желео да позове.

– Не бих сада да коментаришем било шта у вези са мојим послом док нешто конкретно не урадим – кратко је рекао Недић пре него што је прекинуо телефонску везу.

Истовремено, народни посланик Драгомир Kарић обелоданио је више детаља о новој телевизији пре неколико дана.

– Биће поново покренута Телевизија БK и купљена је најмодернија опрема. У току је обука врло младих људи који у просеку имају 25 година. Нова телевизија имаће нова лица и уверен сам да ће то бити једна од најбољих телевизија у Србији. Kод нас неће бити никаквих шоу-програма које имају друге телевизије. Чекамо националну фреквенцију, нигде није запело, крећемо крајем године – рекао је Kарић.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*