Добио 40 година јер је убио силоватеља своје ћерке!

0

Рејмонд Брукс је силовао Џулију између њене четврте и девете године. Добио је пет година затвора и изашао после две! Затим се населио у месту у коме је Џулија засновала своју породицу, а она то није могла да поднесе..

Силоватељ Рејмонд Брукс

rejmond-bruks_1000x0

Џеј Мејнор из Алабаме у САД осуђен је на 40 година затвора јер је убио силоватеља своје ћеркице!

Џеј Мејнор је Рејмонда Ерла Брукса убио из пушке 2014. године, пошто је овај годинама силовао његову девојчицу Џулију.

Брукс је био очух Џулијине мајке, а злостављање је трајало више од четири године, између њене четврте и девете! Она сада има 23.

Откривен је пошто је девојчица смогла снаге и све испричала родитељима, али је осуђен на само пет година затвора, па још и пуштен на слободу после две године!

Потом се вратио у место где сада живи Џулија, која је у међувремену родила троје деце и отпочела нови живот.

Видело се да Џулија пати после повратка силоватеља, а када је током једног породичног ручка рекла оцу да би волела да је мртва, био је то знак да Џеј Мејнор реагује.

ОН није могао да издржи да гледа ћерку толико несрећну, узео је пушку и убио педофила, силоватеља!

Данас адвокати кажу да је Џеј могао да добије далеко мању казну од 40 година да је његова ћерка на суду сведочила о свим ужасима које је преживела у детињству.

Али он није желео да Џулија поново пролази кроз сав тај пакао, нагодио се с тужиоцем и пристао да без суђења добије казну од 40 година.

dzulija-mejnor-sa-svojim-detetom_1000x0

Његова ћерка је у децембру прошле године изјавила:

– Мој отац је урадио оно што би сваки други отац на његовом месту. Он је диван човек, диван родитељ. Срце ми се цепа што је сада у затвору

 

 

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*