Додик: Бореновић је мени и мојој породици одавно ставио мету на чело

0

Председник Републике Српске, и лидер СНСД, Милорад Додик, рекао је да је Бранислав Бореновић одавно њему, његовој деци и унуцима ставио мету на чело, лажући и сплеткарећи о имовини коју наводно имају и како су је стекли.
Бранислав Бореновић је и мени и мојој деци и мојим унуцима ставио одавно мету на чело, лажући и сплеткарећи о имовини коју наводно имамо и како смо је стекли, а данас се као и свака кукавица покушава сакрити иза опасних инсинуација да неко спрема његову ликвидацију. Ако Додик упита одакле вам куће и станови и у земљи и свету, онда Додик спрема ликвидацију. Ако они неосновано лажу годинама о мојој имовини, онда је то борба за истину. Неће бити да је тако – поручио је Додик.

На питање Срне да прокоментарише тврдње које је председник ПДП изно на конференцији за новинаре у вези са његовим синоћњим гостовањем на РТРС, Додик је рекао да Бореновић ниједном речју није негирао тврдње које је он изнео у емисији „Печат“, када је говорио о његовој имовини у Бањалуци.
Сва салва увреда, лажи и подметања, које су му специјалност, послужиле су само да се замагли суштина моје изјаве – колико вреди његова кућа и каквог имовног стања је пре рата била његова, а каквог моја породица – истакао је Додик.

Говорећи о Бореновићевој тврдњи да је он у име ПДП одбио „Бутмирски пакет“, а да је Додик тада рекао да је за НАТО, док је пред камерама рекао да је против, председник Српске је оценио да „приче о Бутмиру, НАТО савезу и остале небулозе које је Бореновић изнео служе за засмејавање јавности“, која, како каже, већ годинама одлично зна и његове, а и ставове ПДП.

Срна

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*