Додик због ципела на Трамповој инаугурацији!?

Меланија Трамп ушетаће у Белу кућу највероватније у белим ципелама фабрике обуће из Бањалуке.

0

Маринко Умићевић, директор Фабрике обуће „Бема“, послао је честитку Меланији, будућој првој дами Америке. Он је напоменуо да очекује да у белим „Беминим“ ципелама ушета у Белу кућу. Она је прошлог месеца, када је добила два пара ципела, уз жељу да њен супруг победи на председничким изборима, послала писмо захвалности на подршци и поклону.

Умићевић у шали каже очекује позив у Америку. Уколико добије позивницу за две особе, директор „Беме“ са собом ће каже повести председника Републике Српске Милорада Додика.

„Кад већ америчка амбасадорка у БиХ неће да се састане са Додиком, нека се онда састане са првом дамом. Само се плашим тога што је председник Српске шармантан и можда Меланија на то не остане равнодушна па да не изазовемо проблеме!“, у шали каже Умићевић.

Оба пара ципела израђена су од квалитетних материјала и с много љубави, ауз њих су послали и домаћу ракију да им се нађе за победничку здравицу.

Умичевић је додао да су га због идеје да направи ципеле за лепу Меланију нон-стоп звали светски новинари који су на овај начин чули за Бањалуку и Републику Српску.

Независне

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*