Доктор давао деци „вакцине“ од вотке и мачје пљувачке

Доктор у Чикагу суспендован је након што је наводно давао пацијентима модификоване вакцине које су садржале мачју пљувачку и вотку.

0

Доктор у Чикагу суспендован је након што је наводно давао пацијентима модификоване вакцине које су садржале мачју пљувачку и вотку.

Одељење у Илиноису за финансијску и професионалну регулацију наредило је хитну акцију, у интересу јавне безбедности, према папирима које је потписала директорка Џесика Бер.

Након жалби да су деца добијала недозвољене верзије вакцина од доктора Минг Те Лина, истражитељи су посетили његову ординацију.

Пронашли су претрпану, нестерилизовану канцеларију и, како кажу “кутију пуну бочица и цевчица које је Лин користио да направи своју вакцину“.

Лин је рекао истражитељима да је припремао алтернативне вакцине за децу већ деценијама.

Упркос неодобреним методама које је користио, Лин је оптужен за потписивање државних потврђујући да је давао пацијентима конвенционлане вакцине. Графикони су показали да су се, међу онима који су примили вакцине, налазила и седам дана стара новорођенчад.

Лин је вакцинама додавао алкохол и понекад мачју пљувачку, за оне са алергијама, рекао је полицији, као и да је користио уређај “ВејвФронт 2000“ како би урадио детоксикацију вакцине од живе.

Лин је вакцине давао у оралној или назалној форми и то пацијентима или члановима породице који имају историју аутизма, екцема и неуролошких поремећаја.

Ниједна његова метода није дозвољена од стране Администрације за лекове и храну, нити се сматра легитимним леком. Лин није обавестио пацијенте о ризицима којима могу да буду изложени уколико не буду пратили упутства вакцине.

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*