ДОСТА ТИРАНИЈЕ! Шеф свих комуналних полицајаца добио отказ због критика грађана!

0

Према незваничним информацијама, Џонић је смењен због бројних притужби грађана и запослених
.
Игор Џонић више није начелник Kомуналне полиције. Уместо њега ће ову дужност убудуће обављати његов доскорашњи заменик Милан Ђорђевић. Иако се спекулише да је досадашњи начелник смењен због притужби колега и грађана, Ђорђевић каже да “не постоји никакав специјалан разлог за смену” и да ће Џонић сада бити помоћник за логистику.

Џонић и Ђорђевић су заправо само “заменили места”. Нови начелник о смени није хтео детаљније да говори, већ је рекао да ће у среду преподне издати саопштење за јавност у коме ће бити додатних информација.

Није никакав специјалан разлог, ништа се није десило па да је због тога смењен, већ су једноставно замењене наше позиције да тако кажем. Ја сам постао начелник, колега Џонић је постао оно што сам ја био и биће помоћник за логистику – каже Ђорђевић.

Међутим, према незваничним информацијама, Џонић је смењен због бројних притужби грађана и запослених, док је наводно било и незадовољства његовим радом и у Градској управи.

Подсетимо, Игор Џонић је од јула 2014. године управљао Kомуналном полицијом, а на месту начелника је пре њега више од годину дана била Љиљана Стојић, која је ту функцију обављала без потребних лиценци.

 

Еспресо.рс / Јужне вести

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*