Др Јована Стојковић: Малагурски – Света крава глобализма и лажни антиглобалиста!

5

е знам како ви, али ја плачем док гледам “српске” комедијаше и шаљивџије. Као што се ономад Кесић “шалио” са протестом родитеља против (хомо)сексуалног образовања претварајући га лакрдијашком алхемијом у “протес против мастурбације”, тако се и ничим изазвани Борис Малагурски латио спрдње са тзв. ”антивакцинашима” све ђипајући утабаном мејнстрим стазицом, пратећи актуелни (мало)граЏанерски тренд хејтовања истих, јербо, “антивакцинаши” су зло- јавио Бљуц.

 

Медијски рој мува заборавио је да обавести своју верну публику тапшача на звонце пар ситница:

 1. У највећем делу Западне Европе вакцинација је необавезна, као и у САД где, осим неколико држава, остале имају религиозно и/или филизофско изузеће од вакцинације.

 1. Агенција за лекове и медицинска средства Србије чува као “службену тајну” документацију о одобрењу вакцина које увозимо.

 1. Институт за јавно здравље Батут не зна име институције или појединца који пред законом гарантује безбедност и ефикасност вакцина и који одговара за повреде након вакцинације.

 1. Ниједна институција ове државе није дала комплетан и смислен одговор родитељским удружењима у Захтеву за информисаност приликом вакцинације.

 1. До 31.08.2018. у САД је исплаћено 3 957 922 573,54 долара на име одштете од вакцина.

 1. Произвођач фамозне ММР вакцине платио је казну од 3 милијарде долара због превара, подмићивања, лажирања резултата.

 1. Исти тај произвођач финансирао је семинар нашим педијатрима 2017. тик пред епидемију и са њега је кренула “борба против антивакциналног лобија”.

У вези Кесића немам дилеме, али Малагурски или ништа не зна или је лажни антиглобалиста. Како год да било, у односу на обојицу, Карлеуша је кева.

Др Јована Стојковић

https://vidovdan.org

5 КОМЕНТАРА

 1. Gledate usko gospodo, a tako se nista ne postize. Srbija ima 100 velikih problema, vakcine su jedan. Ako se neko sa vama ne slaze oko jednog problema to ne znaci da ga odmah treba proglasiti „protivnikom“. Ovom, i svim ostalim problemima treba se boriti takticno, organizovano, planski. Ne ponasajte se mahnito i nepromisljeno.

 2. СРБИЈА ИМА 1000 ПРОБЛЕМА, А СИГУРНОСТ И ЗДРАВЉЕ ДЕЦЕ ЈЕ ПРВИ
  НЕ ГЛЕДА ДОКТОРКА НИШТА УСКО НИ ПЛИТНО, НИ ПОВРШНО
  СУПРОТНО ТОМЕ, ИЗНОСИ ВАНИЧНЕ ОБЈАВЉЕНЕ ПОДАТКЕ
  И НИЈЕ ГА ПРОГЛАСИЛА ПРОТИВНИКОМ, ВЕЋ ЈЕ ПРИМЕНИЛА
  ОБИЧНО ДЕДУКТИВНО ЗАКЉУЧИВАЊЕ
  АКО СЕ КО БОРИ ТАКТИЧНО, ОНДА ЈЕ ТО ДОКТОРКА
  И НЕ ВРЕЂАЈТЕ МАХНИТО И НЕПРОМИШЉЕНО

 3. Tako je Minja,deca su na prvom mestu i ona su buducnost Srbije.Nekima izgleda smetaju podatci koje je doktorka iznela o prevari zvanoj vakcina…. i nista drugo.
  Bolje neka se raspitaju kakvu je funkciju Vucic dao Borisovom ocu Branislavu Malagurskom i sve ce im biti jasno…mala funkcija gde se vrte kamare miliona dolara…ups…milijarda dolara.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*