Др. Јована Стојковић: Влада маскира коначну издају КиМ (видео)

0

Скупштина Републике Србије недавно је основала Комисију за утврђивање последица НАТО бомбрдовања Србије 1999. године о чему се отворено говори као о основном узроку епидемије канцерогених обољења у Србији.

Тим поводом др. Јована Стојковић, домаћој јавности позната као истакнута личност која на стручан начин упозорава и опомиње на штетност и злоупотребу такозваног превентиног вакцинисања деце, за портал КМ новине је говорила о позадини намере да се оснује једна оваква Владина Комисија.

Реагујући „што интуитивно, што рационално“, др Стојковић сматра да је сасвим оправдано упитно зашто би се сада борила за истину о последицама НАТО бомбардовања „Влада Србије, која ради све на томе да се разне истине о српском народу скрију и која врло цензурише било какво истинито иступање и праве проблеме које имају грађани Републике Србије, а нарочито грађани на Косову и Метохији“.

Др Стојковић подсећа да се за протеклих готово 20 година нико није запитао о томе а да то чини управо ова Влада, шаље јак импулс да се заправо ради о квазипатриотском потезу који за циљ има да сакрије много тога лошег што власт чини а нарочито сакривање издаје Косова и Метохије која је више него очигледна будући да се налази у пиличној поодмаклој фази, такорећи приведена је крају.

Такође, она упозорава да ће с обзиром на чињеницу да у тој Комисији учествују по-европски политичари и лобисти НАТО пакта у Србији, да се то не чини да се открије истина о стању које је крајње алармантно већ да се спречи оно на шта имамо права а то је тужба против НАТО пакта због последица тог геноцидног бомбардовања Србије а већ се помиње закон према коме ће свако ко буде говорио о штетним последицама бити сматран и процесуиран као неко ко „уноси панику“.

 

 

Уједно, портал КМ новине овим интервјуом започиње циклус разговора са истакнутим, стручним и одважним личностима српског народа данас које ћете моћи да пратите на нашем порталу.

 

 

КМ Новине

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*