Dr. Jovana Stojković: Vlada maskira konačnu izdaju KiM (video)

0

Skupština Republike Srbije nedavno je osnovala Komisiju za utvrđivanje posledica NATO bombrdovanja Srbije 1999. godine o čemu se otvoreno govori kao o osnovnom uzroku epidemije kancerogenih oboljenja u Srbiji.

Tim povodom dr. Jovana Stojković, domaćoj javnosti poznata kao istaknuta ličnost koja na stručan način upozorava i opominje na štetnost i zloupotrebu takozvanog preventinog vakcinisanja dece, za portal KM novine je govorila o pozadini namere da se osnuje jedna ovakva Vladina Komisija.

Reagujući „što intuitivno, što racionalno“, dr Stojković smatra da je sasvim opravdano upitno zašto bi se sada borila za istinu o posledicama NATO bombardovanja „Vlada Srbije, koja radi sve na tome da se razne istine o srpskom narodu skriju i koja vrlo cenzuriše bilo kakvo istinito istupanje i prave probleme koje imaju građani Republike Srbije, a naročito građani na Kosovu i Metohiji“.

Dr Stojković podseća da se za proteklih gotovo 20 godina niko nije zapitao o tome a da to čini upravo ova Vlada, šalje jak impuls da se zapravo radi o kvazipatriotskom potezu koji za cilj ima da sakrije mnogo toga lošeg što vlast čini a naročito sakrivanje izdaje Kosova i Metohije koja je više nego očigledna budući da se nalazi u piličnoj poodmakloj fazi, takoreći privedena je kraju.

Takođe, ona upozorava da će s obzirom na činjenicu da u toj Komisiji učestvuju po-evropski političari i lobisti NATO pakta u Srbiji, da se to ne čini da se otkrije istina o stanju koje je krajnje alarmantno već da se spreči ono na šta imamo prava a to je tužba protiv NATO pakta zbog posledica tog genocidnog bombardovanja Srbije a već se pominje zakon prema kome će svako ko bude govorio o štetnim posledicama biti smatran i procesuiran kao neko ko „unosi paniku“.

 

 

Ujedno, portal KM novine ovim intervjuom započinje ciklus razgovora sa istaknutim, stručnim i odvažnim ličnostima srpskog naroda danas koje ćete moći da pratite na našem portalu.

 

 

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

*