Драган Милашиновић: Муфтија на Вучићевом бранику

0

Одбојкаши Новог Пазара освојили су овогодишњи Куп Србије, али приликом доделе пехара није интонирана химна “Боже правде”, по први пут од када смо постали самостална држава. “Овде има одређених група навијача које (химни-прим. аутор) звижде, па нисмо хтели тиме да се бавимо. Ко ће сада њих да јури… Желели смо да у првом плану буде спорт” – објаснио нам је разлоге за овај “пропуст” др. Ервин Ћоровић, председник овог клуба. На тај начин, новопазарци су избегли непријатне сцене из 2013. године када се уочи полуфиналне утакмице фудбалског Купа са Црвеном звездом химни толико звиждало да се готово није ни чула.

Тај град и ти људи масовно су гласали за Вучића на овим изборима. Чак 74,43 %  изашлих заокружило је његово име, при чему је излазност била нешто нижа (46,70 %), али не драматично, од просека републике (54,54%).

И не само да су тако масовно гласали, него су нешто и петљали са гласовима, па им се цифре у записнику не подударају са бројем листића, а постоје и неки снимци са пуњењем кутија који круже интернетом. Додуше, Стефановићева полиција која већ десет месеци није у стању да открије ко је срушио читаво насеље у Београду (Савамалу), експресно је  “пронашла” да се ту ради о видео продукцији у кућном издању, неког Е.П. који је хтео да се нашали са рођацима. Но, чини се да Саша Јанковић, зна име тог “шаљивџије” и његову улогу на бирачком месту 55. У Новом Пазару, па ће о томе сигурно бити више речи наредних дана.

Поводом тога огласио се и Муамер Зукорлић, главни изборни промотер Вучића у овом крају, муфтија чијег се екстремизма одрекла чак и Турска, власник нелегалног Универзитета са стрељаном у Новом Пазару, који је под утицајем сјајне Вучићеве звезде, муфтијску чалму на прошлим парламентарним изборима  заменио посланичким имунитетом. Он је нагласио како је на дан гласања био у Новом Пазару и да нема никакве сумње да су Бошњаци Санџака двотрећинском већином гласали за председничког кандидата Александра Вучића – „што је било и очекивано, с обзиром да је апсолутна већина најутицајнијих политичара у Санџаку позвала и учествовала у кампањи за подршку Вучићу. Није било могуће ни теоријски очекивати другачији резултат“ – навео је додајући да није добро што се Нови Пазар узима за мету.

Истичући да је поносан на мудрост Бошњака исказану гласањем за Вучића преподобни муфтија додао је и следеће: “Бошњаци су урадили свој део посла и сада очекују од изабраног председника Вучића и његове политике да одради други део посла…” 

АФЕРИМ ТИ, СРБИЈО!!!

ФСКСРБ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*