ДРАГАН ПЕТРОВИЋ: Вучићев режим штите лажне патриоте

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о геополитичкој ситуацији у свету и у региону, о томе како Александар Вучић и напредњаци утичу на поробљавање српског народа.

1

Гост емисије „Интервју“ био је господин др Драган Петровић, доктор наука из области политичке географије и из области историје

Дипломирао је на четири факултета на београдском државном Универзитету и то на економији, историји, политичким наукама и социологији. Завршио је две постдипломске студије на Политичким наукама, из области међународних односа и на Економској географији и одбранио две магистарске тезе.

Стручњак је за геополитику и за међународне односе. Стално је запослен у Институту за међународну политику и привреду у Београду, као научни саветник, где се поред целине међународних односа бави посебно Русијом и постсовјетским простором као примарном облашћу, а потом и Француском.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о геополитичкој ситуацији у свету и у региону, о томе како Александар Вучић и напредњаци утичу на поробљавање српског народа, како је СНС од патриотске странке постао странка издајника, о сукобу између Томислава Николића и Александра Вучића, о председничким изборима који ће бити одржани 2017. године, о недостацима опозиције и о томе како их решити, о анегдотама из српског политичког живота, али и о бројним другим занимљивим темама.

БалканИнфо

1 КОМЕНТАР

  1. Жао ми је Др Драгана Петровића: нити складне приче, нити складног одговора, само невезано мрмрљање. Да се разумемо, сви нормални и мислећи људи су против овог режима. Али, да ли је продукција тих идеја у невезаним метафорама, назови алегоријама, и потпуно натприродним личним причама о његовој школи, ручку, било чему?! Човек је једноставно сваштар, није стручан ни у чему, већ у главном прича о себи. А у анализама се врти потпуно расуто: почиње историјски, онда креће са неким његовим посетама регионима Србије, да би завршио са тотално трећим особама и заборавио на предмет. Да, када говори о историји, онда му је главна мисао: „Ја нисам експерт за то, ја сам се бавио новим веком…“ Побогу, па он се хвали да је завршио тај факултет, па као сада исти не зна?! Све у свему, каже да је завршио највише школе у Србији, али није завршио говорништво и логику, то је чињеница. На жалост, треба га оставити да иде у теретане и на базен (што воли да говори о актуелним темама(??!!)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*