(Други део)Да ли су звезде наклоњење Вучићу: Ево шта каже хороскоп!

1

Све популарнији београдски астролог који пише под надимком АстроДулникер, а иза којег стоји један од најпопуларнијих српских блогера Милан Kампонески пише о наталној карти Александра Вучића и потенцијалним догађајима у следеће две године везане за његову владавину…

 

О Вучићевој наталној карти
Други део

Први део можете прочитати овде:

Да ли су звезде наклоњење Вучићу: Ево шта каже хороскоп!

Kратка напомена за астрологе:
Стриктно гледано АВ нема квадрат Марса и Месеца, међутим дубоко верујем, а и пракса ми је до сад показала да се карта мора сагледати у целини, те да држање у оквирима једног аспекта врло често даје промашена тумачења.
Вучићева коњукција Сатурна и Марса је једна прича и она као таква преко Сатурна аспектује његов Месец и кроз њу Марс и те како има утицаја на тај Месец, што је и очигледно у самој пракси.

Свега ту има да се прича, Меркур у осмом пољу у квадрату са Нептуном даје патолошког лажова, хипнотизера, с обзиром да је у питању Меркур у Водолији то је стално нека прича о будућности, напретку, реформама којих наравно нема нигде.

Међутим да не бих поново писао до прекосутра, остало је да кажем како мислим да ће се аспекти на небу поставити према њему и нама у следеће две године.

У првом делу сам написао да је било потпуно јасно да ће Вучић доласком на власт променити политику. У том тренутку, транзитни Сатурн му је пролазио кроз четврто поље (врло чест случај да политичар долази на власт, нарочито у тешкој ситуацији за народ и државу), а уједно је тај транзитни Сатурн прелазио преко Вучићевог наталног Урана (драстична промена, лична револуција, из старог у ново), тако АВ доласком на власт од „100 њиховог за једног нашег“ постаје „Европа нема алтернативу“

Та ситуација је посебно занимљива за ову и следећу годину, јер следеће године транзитини Уран стиже до његовог Сатурна и није искључено да га тај аспект „Врати на фабричке поставке“, ако томе додамо да ће крајем 2019. године транзитни Сатурн ући у Вучићево седмо поље, постаје врло извесно да прича са признањем Kосова неће ићи како је он замислио, те да ће зарад останка на власти морати да затегне однос са Европским шефовима, што ће додатно закомпликовати нашу иначе незавидну ситуацију.

Тај Уран се иначе и сад већ назире у народу чија досадашња проевропска елита полако почиње да намеће „одбрану Kосова“ као ипак битну ствар за Србију (то је тај астролошки контраобрт Вучићевој трансформацији из 2012), а све то је додатно подржано и Сатурном у Јарцу чији нам је прошли пролазак кроз овај знак донео Милошевића, Газиместан и процват српског национализма . .

Дакле са Сатурном Јарцу (процват нашег национализма) у Вучићевој седмици (редефинисање партнерских односа) почеће јак притисак моћних непријатеља (досадашњих савезника) да испуни оно што је обећао и посматрајући само његов натал за њега самог не постоји добитна комбинација.

Дакле, притисак Урана са врха (револуција) и Сатурна из седмице (моћници) ставља га између наковња и чекића.
Такође Сатурну се у Вучићевом седмом пољу придружује и Плутон што је школски пример раскида партнерских односа и евентуално неких нових партнерских аранжмана касније.
На личном плану то може бити још један развод.

Вучићев Марс (ради) у Овну (за Немце) пре или касније поново постаје њихов непријатељ због Сатурна на који тај Марс наилази.

И таман се ми понадамо да му гледамо у леђа, међутим, околности у свету, (због Урана у Бику следећих осам година), а нарочито у Европи се мењају у погледу све затегнутијих односа између Хришћана и Муслимана, те притиска УН и Давоса на чланице Европске уније да се мигрантима дају права на рад и нормално економско функционисање (Уран у Бику – рушење економског система) што води у даље унутрашње проблеме ЕУ, раст национализма и побуну против тренутних гарнитура и система. У тој ситуацији врло је могуће да ће Србији и Вучићу бити делимично прогледано кроз прсте по питању Kосова и он ће се у последњем тренутку окренути национализму (оно – ОН не да Kосово) и врло вероватно је да ће поново изаћи као победник у причи, сплетом околности, а не сопствене умешности.

 

 

Уран у Бику ће донети драстичне промене у свету, па ће карте бити изнова расподељене, а велики број ранијих планова и договора ће пасти у воду.
Вучић је Риба, па ће му та вода и планови у води савршено ићи на руку, да не кажем на пераје . . . ми ћемо наравно и даље дисати на шкрге.

 

www.facebook.com/astrodulniker

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*