(Drugi deo)Da li su zvezde naklonjenje Vučiću: Evo šta kaže horoskop!

1

Sve popularniji beogradski astrolog koji piše pod nadimkom AstroDulniker, a iza kojeg stoji jedan od najpopularnijih srpskih blogera Milan Kamponeski piše o natalnoj karti Aleksandra Vučića i potencijalnim događajima u sledeće dve godine vezane za njegovu vladavinu…

 

O Vučićevoj natalnoj karti
Drugi deo

Prvi deo možete pročitati ovde:

Da li su zvezde naklonjenje Vučiću: Evo šta kaže horoskop!

Kratka napomena za astrologe:
Striktno gledano AV nema kvadrat Marsa i Meseca, međutim duboko verujem, a i praksa mi je do sad pokazala da se karta mora sagledati u celini, te da držanje u okvirima jednog aspekta vrlo često daje promašena tumačenja.
Vučićeva konjukcija Saturna i Marsa je jedna priča i ona kao takva preko Saturna aspektuje njegov Mesec i kroz nju Mars i te kako ima uticaja na taj Mesec, što je i očigledno u samoj praksi.

Svega tu ima da se priča, Merkur u osmom polju u kvadratu sa Neptunom daje patološkog lažova, hipnotizera, s obzirom da je u pitanju Merkur u Vodoliji to je stalno neka priča o budućnosti, napretku, reformama kojih naravno nema nigde.

Međutim da ne bih ponovo pisao do prekosutra, ostalo je da kažem kako mislim da će se aspekti na nebu postaviti prema njemu i nama u sledeće dve godine.

U prvom delu sam napisao da je bilo potpuno jasno da će Vučić dolaskom na vlast promeniti politiku. U tom trenutku, tranzitni Saturn mu je prolazio kroz četvrto polje (vrlo čest slučaj da političar dolazi na vlast, naročito u teškoj situaciji za narod i državu), a ujedno je taj tranzitni Saturn prelazio preko Vučićevog natalnog Urana (drastična promena, lična revolucija, iz starog u novo), tako AV dolaskom na vlast od „100 njihovog za jednog našeg“ postaje „Evropa nema alternativu“

Ta situacija je posebno zanimljiva za ovu i sledeću godinu, jer sledeće godine tranzitini Uran stiže do njegovog Saturna i nije isključeno da ga taj aspekt „Vrati na fabričke postavke“, ako tome dodamo da će krajem 2019. godine tranzitni Saturn ući u Vučićevo sedmo polje, postaje vrlo izvesno da priča sa priznanjem Kosova neće ići kako je on zamislio, te da će zarad ostanka na vlasti morati da zategne odnos sa Evropskim šefovima, što će dodatno zakomplikovati našu inače nezavidnu situaciju.

Taj Uran se inače i sad već nazire u narodu čija dosadašnja proevropska elita polako počinje da nameće „odbranu Kosova“ kao ipak bitnu stvar za Srbiju (to je taj astrološki kontraobrt Vučićevoj transformaciji iz 2012), a sve to je dodatno podržano i Saturnom u Jarcu čiji nam je prošli prolazak kroz ovaj znak doneo Miloševića, Gazimestan i procvat srpskog nacionalizma . .

Dakle sa Saturnom Jarcu (procvat našeg nacionalizma) u Vučićevoj sedmici (redefinisanje partnerskih odnosa) počeće jak pritisak moćnih neprijatelja (dosadašnjih saveznika) da ispuni ono što je obećao i posmatrajući samo njegov natal za njega samog ne postoji dobitna kombinacija.

Dakle, pritisak Urana sa vrha (revolucija) i Saturna iz sedmice (moćnici) stavlja ga između nakovnja i čekića.
Takođe Saturnu se u Vučićevom sedmom polju pridružuje i Pluton što je školski primer raskida partnerskih odnosa i eventualno nekih novih partnerskih aranžmana kasnije.
Na ličnom planu to može biti još jedan razvod.

Vučićev Mars (radi) u Ovnu (za Nemce) pre ili kasnije ponovo postaje njihov neprijatelj zbog Saturna na koji taj Mars nailazi.

I taman se mi ponadamo da mu gledamo u leđa, međutim, okolnosti u svetu, (zbog Urana u Biku sledećih osam godina), a naročito u Evropi se menjaju u pogledu sve zategnutijih odnosa između Hrišćana i Muslimana, te pritiska UN i Davosa na članice Evropske unije da se migrantima daju prava na rad i normalno ekonomsko funkcionisanje (Uran u Biku – rušenje ekonomskog sistema) što vodi u dalje unutrašnje probleme EU, rast nacionalizma i pobunu protiv trenutnih garnitura i sistema. U toj situaciji vrlo je moguće da će Srbiji i Vučiću biti delimično progledano kroz prste po pitanju Kosova i on će se u poslednjem trenutku okrenuti nacionalizmu (ono – ON ne da Kosovo) i vrlo verovatno je da će ponovo izaći kao pobednik u priči, spletom okolnosti, a ne sopstvene umešnosti.

 

 

Uran u Biku će doneti drastične promene u svetu, pa će karte biti iznova raspodeljene, a veliki broj ranijih planova i dogovora će pasti u vodu.
Vučić je Riba, pa će mu ta voda i planovi u vodi savršeno ići na ruku, da ne kažem na peraje . . . mi ćemo naravno i dalje disati na škrge.

 

www.facebook.com/astrodulniker

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

*