Држани врх на свадби код Селаковића: После цркве, журка на Стадиону

0

Свадбено весеље високог функционера СНС-а и бившег министра правде Николе Селаковића и изабранице његовог срца Милице Стојановић одржаће се у ресторану Стадион у Београду,

– Свечани чин венчања обавиће се у Храму Светог Саве (Kрипта) у Београду у 12 часова, Након венчања уследиће свечани ручак у ресторану Стадион са почетком у 14 часова – наведено је у позивницама које су младенци упутили гостима.

Селаковићевој свадби присуствоваће скоро цео државни врх, а најчешћа жеља будућем брачном пару је пуно деце.

Премијер Александар Вучић казао је јуче ексклузивно за “Ало!” да би желео да оде на свадбу свог блиског сарадника Николе Селаковића, али не зна да ли ће стићи због државничких обавеза.

– У недељу се у Прокупљу обележава сто година од Топличког устанка, због тога највероватније нећу моћи да стигнем на свадбу. Никола је један од најобразованијих младих људи не само у СНС-у већ и у Србији и пожелећу му срећу у браку и много деце – изјавио је Вучић за наш лист додајући да ће за Селаковића у сваком случају спремити пригодан поклон.

Свадбу неће пропустити министар спољних послова и лидер СПС-а Ивица Дачић.

– Ићи ћу, не знам још шта ћу му поклонити. Желим му да буде срећно и берићетно – казао је он за “Ало!”.

Дачић неће бити једини министар на венчању, јер ће се међу гостима засигурно наћи и министарка без портфеља задужена за евроинтеграције Јадранка Јоксимовић.

– Ићи ћу на свадбу колеги, а жеље и поклон су за младенце, а не за новине – казала је она за “Ало!”.
Још увек је неизвесно да ли ће на венчању бити министар одбране Зоран Ђорђевић, јер у недељу има државничке обавезе.

– Министар је позван на свадбу, али због државничких обавеза не зна да ли ће моћи да присуствује. Ђорђевић ће у недељу бити у Прокупљу на обележавњу сто година од Топличког устанка. Ако стигне отићи ће на свадбу, а честитке сигурно неће изостати – поручили су нам из Министарства одбране.

Напредњаци се увелико спремају за венчање партијског колеге и скоро сви у глас поручују да Селаковићу желе пуно деце. Дарове за младенце, ипак, нису желели да нам открију.

Потпредседник СНС-а и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић у недељу стиже у Београд на свадбу колеге.
– Пожелећу му љубави и стрпљења и да прошири породицу. Поклон ће бити скроман, али од срца – казао је он за “Ало!”.

Весеље неће пропустити ни посланик напредњака Владимир Ђукановић.

– Богу хвала, идем. Господ да му подари диван брак и што више деце. Заслужио је као сјајан човек све најбоље од Господа, а поклон је приватна ствар – рекао је за “Ало!” Ђукановић.

Благослов владика

Никола Селаковић, функционер СНС-а и бивши министар правде, одлучио је да стане на луди камен и да своју љубав обећа Милици Стојановић. “Будућа супруга Николе Селаковића, дипломирани је филолог и потиче из традиционалне српске породице, што је за Николу веома важно”, казао нам је наш добро обавештени саговорник. Према нашим сазнањима, самом чину венчања у Храму Светог Саве присуствоваће неколико владика Српске православне цркве. Осим владика, присуствоваће и игуман Сопоћана, благослов је послао и отац Методије, игуман манастира Хиландара.

Свадба уз звук трубе!

Сала у којој ће Никола Селаковић прославити улазак у брак на располагању има храну по избору, домаће и страно пиће, дезерт – чоколадна фонтана и воћна палма, младеначка торта. Не изостају ни специјални ефекти суви ЛЕД, вулкани, ватромет, а салу по жељи будућег брачног пара може бити декорисана и балонима. Николи Селаковићу и његовој будућој супруги Милици ће на располагању бити и младеначки апартман. Ресторан по жељи нуди и трубаче, тако да ће бивши министар правде и његови гости моћи да се провеселе и уз звуке српске трубе.

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*