Državotvorni pokret Srbije: Kajl Skot-kandidat za Premijera Srbije?!

Saopštenje za javnost Državotvornog pokreta Srbije

1

Izjava američkog ambasadora Kajlija Skota na predavanju u Beogradu, da SAD vode politiku na Srbiji i Balkanu u skladu sa sopstvenim interesima, najnoviji su dokaz namesničke uloge američke ambasade u Srbiji.

Shodno navedenom, namesnik Skot je mimo svih diplomatskih pravila,  u jednom dahu podržao formiranje vojske lažne države Kosovo, dao smernice spoljnoj i unutrašnjoj politici Srbije,  a potom se obračunao i sa njemu nenaklonjenim medijima.

11838786_1504134459877551_8346637383812108264_o-1

Nakon ovog diplomatskog i političkog skandala, najmanje što javnost Srbije očekuje od Vlade Srbije je da se konačno izjasni, da li politiku Srbije vodi namesnik Kajli Skot i da ako je tako, američki ambasador i zvanično postane kandidat za mandatara Vlade. Diplomatsko ćutanje Aleksandra Vučića i glumljenje da se ništa nije desilo, samo će biti još jedan u nizu dokaza da sadašnja vlast  postaje taoc sopstvenog evroatlantskog puta u nigde.

Informativna služba Državotvornog pokreta Srbije

1 KOMENTAR

  1. Ne vidim šta je u svemu ovome čudno! „Premijer i izabrani predsednik“ (kraće Gaulajter) i onako nema nikakvu vlast, ali na protiv nije to diplomatsko ćutanje gore pomenute osobe sa dve funkcije već nemogućnost da išta i kaže. Nerealno je to i očekivati od nekoga čije je „politički plafon“ na nivou običnog radikalskog bukadžije koji je prodao (i još uvek prodaje) i predaje sve što se od njega čak i ne ultimativno zahteva. Nažalost takva je i većina „političara“ zajedno sa „doktorima nauka“ Megatrend univerziteta. Diletanti, skorojević i labilne ličnosti uništavaju ovu državu i narod.

POSTAVI ODGOVOR

*