Државотворни покрет Србије: Скупштина Влади Србије служи за прикривање признавања Косова!

0

Предстојећом ратификацијом Споразума о оснивању Фонда за Западни Балкан са седиштем у Тирани, чији је један од оснивача и Косово, Влада Србије је још једном потврдила да јој Скупштина Србије служи искључиво за прикривање пузећег признавања лажне државе Косово.

Немушта образложења Ивице Дачића, изречена у Скупштини Србије, да је у споразуму Косово представљено са „звездицом“, доказује да је смоквин лист звани „звездица“ не представља ништа друго него посредно признавање Косова. Да је наведено истинито, потврдила је данас и Едита Тахири, која је обавестила ЕУ да су услови Косова за даљи наставак Бриселског дијалога успостављање границе, поштовање суседства, признање Косова и одрицање Србије од својих сународника а да такозване Заједнице српских општина неће ни бити, док се не испуне претходни услови.

Сада, када је свима јасно да су звездица и Заједница српских општина само празно слово на папиру, остаје питање шта ће бити следећи смоквин лист Владе Србије у признавању независности јужне покрајине.

Информативна служба ДПС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*