Државотворни сабор за одбрану КиМ – немојмо ћутати, промене у свету иду нам на руку

У БЕОГРАДУ, 17. ФЕБРУАРА НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ СА ПОЧЕТКОМ У 18 САТИ

0

РОДОЉУБИ Србије позивају на нови државотворни сабор 17. фебруара на 9-огодишњицу проглашења независности Косова и Метохије од стране шиптарских терориста у Приштини.

После дуго година ћутања, прошле 2016. годинe је уприличена патриотска менифестација у центру престонице, а ове године, ако Бог да, настављамо добру традицију.

Српска пословица каже да је ћутање знак одобравања, зато не смемо и немојмо ћутати пред: великом неправдом, кршењем нашег Устава и међународног права, тријумфом тероризма, уништавањем православних храмова и манастира и патњама нашег невиног народа, цивила на светој земљи.

Србија по питању одбране своје јужне покрајине има подршку већине земаља света и руски вето у Савету безбедности УН, тако да Косово није независна држава.

Велике политичке промене у Европи и Америци нам иду на руку и може се наредних година очекивати повољнији развој догађаја.

Хвала нашој руској браћи на челу са Владимиром Путином за принципијелну подршку и велику помоћ у одбрани суверенитета и територијалног интегритета Србије.

Придружите се!

Народни покрет 1389 и пријатељи

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*