Два зоо-врта у Данској позвала посетиоце да доносе домаће животиње да се њима хране лавови и вукови

0
  • Оба зоо-врта  су позвала (родитеље) да својој деци не скривају шта ће се догодити са њиховим домаћим животињама и кућним љубимцима. Још су власницима таквих животиња понудили да посматрају како ће бити растргнуте и поједене

ДАНСКА није ни највећа ни најмоћнија земља Запада. Ипак је по нечему прва и најавангарднија.

Носи барјак, што би се рекло. И то не било какав.

Данска предњачи по окрутности, чак и према својој деци. И по специфичној крволочности.

Копенхагенски и Гивскудски зоо-вртови објавили су да ће од посетилаца – и не само од њих – примати домаће животиње и кућне љубимце којима ће потом хранити своје питомце – грабљивице-месождере.

Сарадница Копенхагенског Ана-Софи Елер након првих реакција је објаснила да врт није имао у виду мачке и псе већ животиње којима се лавоВи, тигрови и вукови иначе хране. Зечеве и куниће, морску прасад…

Чак је са неком својом данском насладом објаснила:

„Радоваће их да жваћу њихово крзно, а унутрашњи органи су за њихвеома корисни”.

Оба зоо-врта  су позвала (родитеље) да својој деци не скривају шта ће се догодити са њиховим домаћим животињама и кућним љубимцима. Још су власницима таквих животиња понудили да посматрају како ће бити растргнуте и поједене.

Копенхагенски зоо-врт се `прославио` када је пред очима деце-посетилаца усмртио  жирафу Мариуса и њиме нахранио лавове.

На ово је, поред осталих из света, одреаговао и високи функционер горњег дома РФ и познати спољнополитички експерт Алексеј Пушков.

Оценио је да је Данска по крвожедности надмашила све друге земље, нагласивши:

„Прво су жирафу јавно раскомадали и њоме нахранили лавове, а сада ће их хранити и кућним љубимцима. Заиста има нешто труло у држави Данској!”

 

 

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*