ДВЕРИ: Ако се неко из опозиције не прода Вучићу, РИК неће прогласити његову победу!

Чули смо да ће против коначних резултата бити представници Двери, Саше Јанковића, Вука Јеремића и Саше Радуловића и да је такав налог добио и представник Милана Стаматовића у РИК-у. Нисмо чули шта је став Белог, Ненада Чанка, Војислава Шешеља и Александра Поповића (ДСС). Надамо се да нико од њих неће себи дозволити да гласа за резултате нерегуларних избора и тако омогући пет година Вучићеве диктатуре

0

ПОРЕД протеста синдиката војске и полиције, пензионера, просветара, радника и студената – владајући режим, лажна опозиција и лажни аналитичари ухваћени су у хаосу и паници, јер су доведени у питање коначни резултати намештених председничких избора које су заједничким снагама покрали у Вучићевом интересу.

Председник Двери Бошко Обрадовић очито је погодио у центар када је открио јавности начин како може доћи до поништавања и понављања нерегуларних и покрадених председничких избора. Сада је све је на РИК-у и представницима опозиционих председничких кандидата у РИК-у.

Наиме, од 28 чланова проширеног састава РИК – власт има 13, дакле, у мањини је. Председнички кандидат Мирослав Паровић придружио се Чедомиру Јовановићу и Вучићевој екипи лажне опозиције, јер је од почетка сателит и слуга власти која му је скупила потписе за председничку кандидатуру. Али, упркос томе власт нема већину у РИК-у за проглашење коначних покрадених резултата председничких избора.

Сада је однос 14:14. Да би Вучић отео и председничку власт у Србији мора да изда још неко из опозиције.

Позивам све опозиционе председничке кандидате да се јавно изјасне како ће њихови представници у РИК-у гласати идуће недеље након понављања избора на још три места. Чули смо да ће против коначних резултата бити представници Двери, Саше Јанковића, Вука Јеремића и Саше Радуловића и да је такав налог добио и представник Милана Стаматовића у РИК-у. Нисмо чули шта је став Белог, Ненада Чанка, Војислава Шешеља и Александра Поповића (ДСС). Надамо се да нико од њих неће себи дозволити да гласа за резултате нерегуларних избора и тако омогући пет година Вучићеве диктатуре.

Ово је права прилика да читава јавност види ко ради за Вучића, а ко је права опозиција. Онај ко гласа за покрадене и нерегуларне изборне резултате – тај нема више шта да тражи у опозицији, тај је део Вучићеве власти. То су за сада Чедомир Јовановић и Мирослав Паровић, два Вучићева агента у редовима опозиције. Ускоро ћемо сазнати има ли их још.

Ако сви будемо јединствени као опозиција и не признајемо лаж и крађу – председнички избори морају бити поништени и поновљени, а у Србији никада више не смеју бити одржани непоштени и неслободни избори.

(саопштење Српског покрета Двери)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*