Двери и ДЈБ: Решити стање на Ади Хуји

0

Кандидат за одборника у оквиру кампање Доста је било и Двери Милош Симовић истакао је да је потребно решити проблем који становници Вишњичке бање и околних насеља имају због стања на Ади Хуји.

„Шеталиште на Ади Хуји је у непосредној близини дунавског рукавца у који се сваки дан неконтролисано излива канализациона и отпадна вода која га загађује“, навео је Милош Симовић у изјави за јавност додајући да се у близини рукавца налази и неколико нелегалних и дивљих депонија и да све заједно проузрокује смрад који се шири и ка околним палилулским насељима.

Симовић је навео да Двери и Доста је било у заједничком програму нуде решења овог проблема кроз изградњу система за пречишћавање и филтрирање отпадних вода, уклањање дивљих депонија и санкционисање особа које те депонија праве, саопштено је из покрета Двери.

Радуловић пребацио Ђиласу да му краде предизборни програм

Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић пребацио је Драгану Ђиласу да је прекопирао његов предизборни програм за Београд.

„Много нам је драго да је програмска тачка ДЈБ о бесплатним вртићима постала део програма осталих политичких опција. Цена је око 30 милиона евра на годишњем нивоу. Још само да кажу како ће то да плате. Д ЈБ каже: опорезивање неизграђеног грађевинског земљиште тајкуна“, написао је Радуловић на свом Твитеру.

Он је тиме алудирао на твит у коме кандидат за градоначелника листе „Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују!“, обећава Београђанима бесплатна обданишта.

Након тога, Радуловић је и написао и да се нада да ће Ђилас признати Београђанима да је погрешио што је велики број њих, док је он био градоначелник, прескупо плаћао цену вртића, као и да ће прихватити тачку програма ДЈБ да Београд врати родитељима те паре.

Радуловић је додао и да нико ко је злоупотребљавао јавне ресурсе неће моћи да се сакрије иза реченице: „Није време да нападате опозицију“.

„Паразити нису опозиција. Паразити су паразити. Ко год жели да се зове опозицијом би морао да се огради од свега што раде паразити“, написао је Радуловић.

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*