Двери: „Није тачно да опозиција не жели договор у парламенту“

0

Покрет „Двери“ одбацио тврдње председнице Скупштине Србије Маје Гојковић да опозиција не жели договор и оптужио је да је укинула све тековине парламентаризма.

Kако се наводи у саопштењу, „Двери“ сматрају да Маја Гојковић не разуме други језик осим језика побуне, због чега су посланици те странке почели да се њој и владајућој већини обраћају „њима разумљивим језиком“.

„Стрпљиво смо покушавали, чекали и трпели увреде преко годину и по дана скупштинског рада да нам буде дозвољено да слободно говоримо. Kако ‘Дверима’ то није дозвољено због истине коју износимо о спрези највишег врха власти и организованог криминала и пљачке од стране овог режима, решили смо да се сами изборимо за уставом загрантовано право на слободу мишљења и говора. Не плашимо се неоосманлијских поданика, НАТО поклоника, ММФ зависника, косметских издајника и Сорошевих балканских сарадника свих сабраних у владајућем режиму“, наводи се у саопштењу.

Председница Скупштине Србије и функционерка Српске напредне странке Маја Гојковић изјавила је раније да у СНС-у није било разговора о ванредним парламентарним изборима и да не зна ли ће их бити са предстојећим београдским изборима, али да је њен утисак да их опозиција жели.

 

 

 

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*