ДВЕРИ ПОВОДОМ ГЕЈ СЛИКОВНИЦА: Права родитеља морају бити заштићена

1

Не прихватамо политичку коректност и квази-толеранцију када су у питању права родитеља и зато сматрамо да је реакције премијерке, на забринутост министра Поповића везано за промоцију истополних заједница деци, погрешна и да је са правом понудила оставку.

Реакција премијера Републике Србије Ане Брнабић на твит министра Поповића најбоље осликава тоталитарност ЛГБТ идеологије.

 

Гдин министар је у твиту који је објавио реаговао као родитељ и грађанин Србије који не прихвата да се деци у Србији представљају истополне заједнице као једнаке брачној заједници.

То је његово право, загарантовано међународним правом и Уставом и законима Републике Србије према којима родитељи имају прече право да одлучују о образовању и васпитању своје деце.

Спочитавати било коме, макар тај неко био и министар, изражавање сопственог става је директно кршење овог права.

Не прихватамо политичку коректност и квази-толеранцију када су у питању права родитеља. Основну јединицу друштва чини породица, институција старија од сваке идеологије, религије или друштвеног уређења.

Управо одатле извиру природна права која припадају породици, укључујући и права родитеља. Та се права у демократској и цивилизованој држави не смеју доводити у питање, а понајмање од стране председника Владе.

Двери

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*