Двери: СНС да фактурише рекламирање Двери

0

Ријалити Вучић Александра се наставља, али не још задуго… Кулисе падају, а празни фрижидери су свакодневица у Србији.

Када службени СНС гласник Александра Вучића -„Информер“ објави вест да Бошко Обрадовић и Иван Пернар имају исту кампању и слоган, а на основу монтаже коју су сендвич-ботови невешто склепали и која се врти на мрежама већ месец дана, Дверима је то комплимент и бесплатна реклама, па га овим путем јавно позивамо да је фактурише, јер нам је непријатно колико пута су до сад искористили Информер за невешто паковање клевета и лажи против Двери.

Џабе се труде да стигну Јозефа Гебелса, он је, за разлику од Миливојевића, био стручњак за пропаганду, иако су обојица монструозни! Хвала Вучићу и што је и овим примером показао како функционишу полуге медијског мрака.

Посебно честитамо господину Цвијетину Миливојевићу што је своје име и каријеру ставио у службу Александра Вучића јер не треба бити никакав стручњак па видети да је реч о монтажи, лошој монтажи. Сматрамо да је могао да се прода достојанственије, на неком мање очигледном примеру Вучићеве преваре. Довољно је било 30 секунди провере на интернету.

Ријалити Вучић Александра се наставља, али не још задуго… Кулисе падају, а празни фрижидери су свакодневица у Србији.
Информативна служба Српског покрета Двери

 Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*