Двери: Срби, пазите да вам Запад у име свргавања Мила не подметне новог Мила

ПОДРЖАЛИ СВЕ КОЈИ СУ ЗА ПРАВЕ ОДНОСЕ СА СРБИЈОМ, УКИДАЊЕ ПРИЗНАЊА КОСОВА И ПРОТИВ NATO

0
  • Тежак положај српског народа у Црној Гори производ је и невероватне небриге матичне државе српског народа – Србије, односно њене претходне и актуелне власти, које ни у једном сегменту свог деловања нису показале интересовање за огромне проблеме са којима се суочава српски народ на простору Црне Горе
  • Време је да Мило Ђукановић, као потврђени србомрзац NATO лобиста, ратни профитер, шверцер и последњи диктатор у савременој Европи, постане политичка прошлост Црне Горе

        СРПСКИ покрет Двери позива све грађане Црне Горе да у недељу, 16. октобра 2016. године изађу на изборе и подрже оне политичке опције које желе смену режима Мила Ђукановића и које се залажу за боље односе са Србијом, за укидање санкција Русији, за поништавање признања независности тзв. Косова и који су за расписивање референдум о уласку Црне Горе у NATO. Нека народ одлучи!

        У постреферендумској Црној Гори отворен је процес нестајања и дискриминације српског народа. Из године у годину број Срба се смањује, а исто тако и њихова основна и стечена права. Према званичним показатељима, у периоду између два последња пописа становништва, у Црној Гори је нестало више од 20.000 Срба.

        Уколико се нешто по овом питању ускоро не промени, врло је вероватно да ће српски народ доживети судбину својих сународника у државама региона.

        Тежак положај српског народа у Црној Гори производ је и невероватне небриге матичне државе српског народа – Србије, односно њене претходне и актуелне власти, које ни у једном сегменту свог деловања нису показале интересовање за огромне проблеме са којима се суочава српски народ на простору Црне Горе.

        У настојањима да очува свој идентитет, очува службену употребу српског језика и ћириличног писма, очува светиње Српске православне цркве, у борби за већу заступљеност у државним институцијама и у борби за решавање уставноправног положаја, српски народ није добио помоћ од онога од кога му је била најпотребнија.

        Због свега горе наведеног, Српски покрет Двери позива све грађане Црне Горе да у недељу 16. октобра 2016. године изађу на изборе и подрже оне политичке опције које желе смену режима Мила Ђукановића и које се залажу за боље односе са Србијом, за укидање санкција Русији, за поништавање признања независности тзв. Косова и који су за расписивање референдума о уласку Црне Горе у NATO.

        Грађани Црне Горе посебно треба да обрате пажњу да под плаштом свргавања режима, Запад поново не инсталира своју марионету, као што је својевремено поставио Мила Ђукановића, који се испрва лажно залагао за заједничку државу са Србијом, а потом био велики поборник независности, строге дистанце од Србије, а потом и Русије, које се врхуни у признавању тзв. Косова и у ужурбаном приступању NATO-у.

        Време је да Мило Ђукановић, као потврђени србомрзац NATO лобиста, ратни профитер, шверцер и последњи диктатор у савременој Европи, постане политичка прошлост Црне Горе.

        Српска православна црква у Црној Гори, након смене Мила Ђукановића, треба поново да има најмање равноправан третман државе, као што имају и остале традиционалне верске заједнице у Црној Гори.

        Све политичке снаге које ће омогућити равноправан и конститутиван статус српског народа у Црној Гори имају и имаће подршку Двери.

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*