Двери: Србијо, Вучић лаже да га сви мрзе и да траже његову главу – он изазива хаос

„СТАЊЕ ХАОСА ОДГОВАРА ЈЕДИНО ВУЧИЋУ ЈЕР ЈЕ УСПОСТАВИО АПСОЛУТНУ ВЛАСТ“

0

СКАНДАЛОЗНЕ измишљотине које пласирају Маја Гојковић и Небојша Стефановић показују да Вучићев режим, након спроведеног државног удара суспендовањем рада Народне скупштине, припрема бруталан обрачун са кандидатима опозиције само зато што су се усудили да затраже фер и правичне услове за одржавање председничких избора.

Тврдње Вучићевих гласноговорника да „Обрадовић, Јанковић, Јеремић и Радуловић покушавају да изазову хаос у Србији“ представља апсолутну лаж. Ова измишљотина је потребна Вучићу да би пред грађанима оправдао свако могуће, па и недозвољено средство, у гажењу и обрачуну са кандидатима чија су имена навели.

Упозоравамо грађане Србије да Александар Вучић спроводи веома опасан сценарио који може да доведе до урушавања политичке стабилности – он је једини који вештачки производи хаос, изазива панику код грађана и држи Србију у ванредном стању, са једним јединим циљем да по сваку цену сачува власт.

Зарад тог циља спреман је на најбескрупулозније и најбесрамније поступке – спреман је да жртвује стабилност државе и безбедност грађана. Стање хаоса одговора једино Вучићу јер је суспендовао институције, преузео апсолутну контролу и самовољно влада.

Обавештавамо Вучића да га нико не мрзи и не тражи „његову главу“ и да престане да обмањује грађане. Кандидати опозиције тражили су само да институције раде у складу са законом и да се предизборне активности спроводе у складу са законом, да се свим кандидатима омогући да у изборном процесу остваре грађанска и политичка права под једнаким условима, да им се омогући да грађанима Србије представе своје програме.

Позивамо грађане да се на предстојећим изборима супротставе овом Вучићевом криминалном режиму, да гласају за истинске промене које нуде Двери и наш председнички кандидат Бошко Обрадовић, који зна шта ради, који се не плаши да поведе Србију правим путем, да гласају за правну и уређену државу, јаке институције, за нормалан живот наше деце и Србије.

саопштење Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*