Dveri: Srbijo, Vučić laže da ga svi mrze i da traže njegovu glavu – on izaziva haos

„STANJE HAOSA ODGOVARA JEDINO VUČIĆU JER JE USPOSTAVIO APSOLUTNU VLAST“

0

SKANDALOZNE izmišljotine koje plasiraju Maja Gojković i Nebojša Stefanović pokazuju da Vučićev režim, nakon sprovedenog državnog udara suspendovanjem rada Narodne skupštine, priprema brutalan obračun sa kandidatima opozicije samo zato što su se usudili da zatraže fer i pravične uslove za održavanje predsedničkih izbora.

Tvrdnje Vučićevih glasnogovornika da „Obradović, Janković, Jeremić i Radulović pokušavaju da izazovu haos u Srbiji“ predstavlja apsolutnu laž. Ova izmišljotina je potrebna Vučiću da bi pred građanima opravdao svako moguće, pa i nedozvoljeno sredstvo, u gaženju i obračunu sa kandidatima čija su imena naveli.

Upozoravamo građane Srbije da Aleksandar Vučić sprovodi veoma opasan scenario koji može da dovede do urušavanja političke stabilnosti – on je jedini koji veštački proizvodi haos, izaziva paniku kod građana i drži Srbiju u vanrednom stanju, sa jednim jedinim ciljem da po svaku cenu sačuva vlast.

Zarad tog cilja spreman je na najbeskrupuloznije i najbesramnije postupke – spreman je da žrtvuje stabilnost države i bezbednost građana. Stanje haosa odgovora jedino Vučiću jer je suspendovao institucije, preuzeo apsolutnu kontrolu i samovoljno vlada.

Obaveštavamo Vučića da ga niko ne mrzi i ne traži „njegovu glavu“ i da prestane da obmanjuje građane. Kandidati opozicije tražili su samo da institucije rade u skladu sa zakonom i da se predizborne aktivnosti sprovode u skladu sa zakonom, da se svim kandidatima omogući da u izbornom procesu ostvare građanska i politička prava pod jednakim uslovima, da im se omogući da građanima Srbije predstave svoje programe.

Pozivamo građane da se na predstojećim izborima suprotstave ovom Vučićevom kriminalnom režimu, da glasaju za istinske promene koje nude Dveri i naš predsednički kandidat Boško Obradović, koji zna šta radi, koji se ne plaši da povede Srbiju pravim putem, da glasaju za pravnu i uređenu državu, jake institucije, za normalan život naše dece i Srbije.

saopštenje Srpskog pokreta Dveri

POSTAVI ODGOVOR

*