Двери: Шта ће нам ЗСО, ако је земља српска, као што тврди Вучић?

0

ДИЗАЊЕ „БРИСЕЛА“ НА ПРЕДСЕДНИЧКИ НИВО ПОТВРЂУЈЕ ДА ВУЧИЋ „КОСОВО“ СМАТРА ДРЖАВОМ
Александар ВУЧИЋ је своју данашњу посету Бриселу крунисао изјавом да нема поговора да ће се заједница српских општина на Косову и Метохији формирати и то сматра великим успехом. Формирање те заједнице, не само што је кључна ствар у предаји КиМ шиптарској мафији, већ је тај потез коначно одрицање од наше јужне покрајине. Ко жели да сачува КиМ у саставу Србије – не сме да призна, нити да прихвати формирање било каквих заједница.

ВУЧИЋ је данас у Бриселу договорио терен за коначно признавање тзв. државе Косово, а томе претходи промена Устава Републике Србије, што је чак најавио и министар Бранко Ружић.
Овим потезима, Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије, наставиле су испуњење захтева својих газда из Брисела.
Вучић је најавио могући наставак преговора на председничком нивоу, што је јасан показатељ да он сматра Косово и Метохију државом, а и колико он заправо поштује Ану Брнабић, која ће само потписати признавање тзв. државе Косово.
Он је своју данашњу посету Бриселу крунисао изјавом да нема поговора да ће се заједница српских општина на Косову и Метохији формирати и то сматра великим успехом.
Формирање те заједнице, не само што је кључна ствар у предаји Косова и Метохије шиптарској мафији, већ је тај потез коначно одрицање од наше јужне покрајине.
Ко жели да сачува Косово и Метохију у саставу Србије он не сме да призна, нити да прихвати формирање било каквих заједница.
Шта ће нам заједница, ако је земља српска, као што тврди Вучић?
Дакле, поново лаж и медијска представа директно из Брисела.
Изгледа да је и Бранко Ружић добио позицију министра у новој Влади, са јасним задатком да он буде истакнути члан СПС-а који ће радити у правцу признавања тзв. државе Косово.
У овоме нас утврђује Ружићева изјава, да сви они који мисле добро Србији треба да сагледају и евентуалну потребу „неке врсте дозирања или нијансирања“ садржаја преамбуле.

Шта то конкретно значи?
То значи, да ће они променити Устав и признати тзв. државу Косово, ради опстанка на власти, јер нема тога што СПС неће прихватити ради власти.

Пре пар дана је Игор Бечић, у име Српске напредне странке јавно изнео став да напредњаци признају тзв. државу Косово, након тога Ана Брнабић постаје премијер. Бранко Ружић јуче у име СПС-а изјављује да је потребно наћи неку врсту нијансе, како би се променио Устав, а данас велики вођа, са Тачијем и Могеринијевом у Бриселу договара коначну предају Косова и Метохије.
Да ли могу јасније рећи да су се одрекли Косова и Метохије или некоме у Србији још то није јасно?

(саопштење Српског покрета Двери)

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*