Двери: Вучић онемогућава друге кандидате да скупе потписе – увео је диктатуру

„ОН И ЊЕГОВИ САТЕЛИТИ УЗЕЛИ СУ ИЗ СВАКОГ ДОМА И ПОСЛЕДЊУ ШАКУ БРАШНА“

0

ПОЗИВАМО грађане да масовно својим потписом за кандидатуру и својим гласом подрже Бошка Обрадовића, јединог кандидата који се може ухватити у коштац са Александром Вучићем и његовим сателитима, који су из сваког дома узели и последњу шаку брашна, урушили све институције, достојанство грађана Србије и Устав Србије.

Александар Вучић, у очају пред губитак избора, одлучио се за мере репресије, гажења институција и грађана какво није виђено у савременој историји.

Распуштање Скупштине, дахијски, ноћни упади у матичарске канцеларије, онемогућавање другим кандидатима да прикупе потписе последњи су потези Александра Вучића, јер у случају губитка избора, он и интересно-криминалне групе губе све.

Уводе се нотари, који никада до сада нису оверавали потписе, а све нотаре је поставила Српска напредна странка и резервисала их преко Јавно-бележничке коморе. Све општине у Србији имају на располагању само 160 нотара. Они ће вршити опструкцију прикупљања потписа опозиционим председничким кандидатима.

Када се узме у обзир да је за прикупљање потписа потребно сигурно десет дана, и да се у тако опструисаном контексту прикупе потписи за председничку кандидатуру, остаће само петнаест дана за кампању. То је диктатура Александра Вучића.

Он је сигурно већ скупио потписе, јер има све обрасце, и може да манипулише и фалсификује, и да ради шта хоће, јер мисли да је он држава.

Из овере су изузети судски оверитељи, што је суспензија Закона о избору Председника, укидање институција и основних демократских слобода да сваки грађанин бира и буде биран.

И зато позивамо све људе да се максимално одазову позиву Двери и дају потпис за кандидатуру Бошка Обрадовића.

саопштење Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*