Двери: Златибор Лончар – од земунског до Вучићевог клана

Златибор Лончар је слика и прилика СНС и политичке мафије која влада Србијом. Некада је био члан земунског а сада Вучићевог криминалног клана. Могу исписати цео град графитима против Двери, могу сваки дан измишљати и лагати у својим плаћеничким дневним новинама, могу покушати и да нас физички ликвидирају као многе за време њихове власти 90-тих, али нас неће уплашити

0

ЗА 18 година постојања и рада Двери узели смо учешћа у више десетина хуманитарних активности и не постоји ниједна мрља у нашем вишегодишњем хуманитарном раду.

После много година злоупотреба хуманитарне помоћи и лоповлука од стране оних који су били на власти, Двери су задобиле поверење српске дијаспоре управо због свог часног и поштеног деловања. Преко Двери српска дијаспора до сада је помогла са преко 200.000 долара, највише социјално угроженим породицама са више деце, Србима на Косову и Метохији, али и Краљеву после земљотреса и Чачку после поплава.

Никада није нађена ниједна мрља на нашим хуманитарним активностима. Зато је Александар Вучић наручио плаћени чланак једном дневном листу како би нападом на Двери покушао да дискредитује председничког кандидата Двери, Бошка Обрадовића који се једини усудио да Александра Вучића назове правим именом – шеф политичке мафије у Србији.

Нема краја измишљотинама, клеветама, увредама и лажима од стране СНС када су у питању Двери и Бошко Обрадовић. Разлог је само један: никада нисмо били на власти, иза себе немамо никакве афере, нисмо купили дипломе као оснивачи и водећи функционери СНС-а, и нисмо део те корумпиране политичке елите, зато им сметамо.

Не могу да нађу ништа лоше у 18 година дугој историји Двери и приморани су да измишљају и лажу. Хоће и Двери да убаце и испрљају у њиховом политичком блату у коме се ваљају 27 година. Велимир Илић им је био најбољи када им је 7 година био најближи коалициони партнер, а сада га се одричу. Док су заједно крали све је било у реду, а када су се посвађали око пара и функција сада би да у ту прљавштини увуку и оне који са њима и са тим немају никакве везе.

Какво је стање у српском здравству најбоље говори чињеница о огромном повећању смртности последњих неколико месеци у читавој Србији, па и нашем граду. Одлазе нам најбољи лекари и медицинске сестре беже у иностранство, на преглед се чека месецима, грађани Србије не могу да оду код лекара јер немају оверену здравствену књижицу, а на чело министарства здравља налази се мафијашки сарадник Златибор Лончар.

Лончар је слика и прилика СНС и политичке мафије која влада Србијом. Некада је био члан земунског а сада Вучићевог криминалног клана. Могу исписати цео град графитима против Двери, могу сваки дан измишљати и лагати у својим плаћеничким дневним новинама, могу покушати и да нас физички ликвидирају као многе за време њихове власти 90-тих, али нас неће уплашити.

На председничким изборима у недељу одлучујемо да ли ће победити кандидат политичке мафије или ће народ победити мафију. Позивамо све грађане Чачка, Моравичког округа и читаве Западне Србије да слободно и храбро изађу на председничке изборе 2. априла, то је дан када ће у Србији почети велике политичке промене.

ДВЕРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*