Dveri: Zlatibor Lončar – od zemunskog do Vučićevog klana

Zlatibor Lončar je slika i prilika SNS i političke mafije koja vlada Srbijom. Nekada je bio član zemunskog a sada Vučićevog kriminalnog klana. Mogu ispisati ceo grad grafitima protiv Dveri, mogu svaki dan izmišljati i lagati u svojim plaćeničkim dnevnim novinama, mogu pokušati i da nas fizički likvidiraju kao mnoge za vreme njihove vlasti 90-tih, ali nas neće uplašiti

0

ZA 18 godina postojanja i rada Dveri uzeli smo učešća u više desetina humanitarnih aktivnosti i ne postoji nijedna mrlja u našem višegodišnjem humanitarnom radu.

Posle mnogo godina zloupotreba humanitarne pomoći i lopovluka od strane onih koji su bili na vlasti, Dveri su zadobile poverenje srpske dijaspore upravo zbog svog časnog i poštenog delovanja. Preko Dveri srpska dijaspora do sada je pomogla sa preko 200.000 dolara, najviše socijalno ugroženim porodicama sa više dece, Srbima na Kosovu i Metohiji, ali i Kraljevu posle zemljotresa i Čačku posle poplava.

Nikada nije nađena nijedna mrlja na našim humanitarnim aktivnostima. Zato je Aleksandar Vučić naručio plaćeni članak jednom dnevnom listu kako bi napadom na Dveri pokušao da diskredituje predsedničkog kandidata Dveri, Boška Obradovića koji se jedini usudio da Aleksandra Vučića nazove pravim imenom – šef političke mafije u Srbiji.

Nema kraja izmišljotinama, klevetama, uvredama i lažima od strane SNS kada su u pitanju Dveri i Boško Obradović. Razlog je samo jedan: nikada nismo bili na vlasti, iza sebe nemamo nikakve afere, nismo kupili diplome kao osnivači i vodeći funkcioneri SNS-a, i nismo deo te korumpirane političke elite, zato im smetamo.

Ne mogu da nađu ništa loše u 18 godina dugoj istoriji Dveri i primorani su da izmišljaju i lažu. Hoće i Dveri da ubace i isprljaju u njihovom političkom blatu u kome se valjaju 27 godina. Velimir Ilić im je bio najbolji kada im je 7 godina bio najbliži koalicioni partner, a sada ga se odriču. Dok su zajedno krali sve je bilo u redu, a kada su se posvađali oko para i funkcija sada bi da u tu prljavštini uvuku i one koji sa njima i sa tim nemaju nikakve veze.

Kakvo je stanje u srpskom zdravstvu najbolje govori činjenica o ogromnom povećanju smrtnosti poslednjih nekoliko meseci u čitavoj Srbiji, pa i našem gradu. Odlaze nam najbolji lekari i medicinske sestre beže u inostranstvo, na pregled se čeka mesecima, građani Srbije ne mogu da odu kod lekara jer nemaju overenu zdravstvenu knjižicu, a na čelo ministarstva zdravlja nalazi se mafijaški saradnik Zlatibor Lončar.

Lončar je slika i prilika SNS i političke mafije koja vlada Srbijom. Nekada je bio član zemunskog a sada Vučićevog kriminalnog klana. Mogu ispisati ceo grad grafitima protiv Dveri, mogu svaki dan izmišljati i lagati u svojim plaćeničkim dnevnim novinama, mogu pokušati i da nas fizički likvidiraju kao mnoge za vreme njihove vlasti 90-tih, ali nas neće uplašiti.

Na predsedničkim izborima u nedelju odlučujemo da li će pobediti kandidat političke mafije ili će narod pobediti mafiju. Pozivamo sve građane Čačka, Moravičkog okruga i čitave Zapadne Srbije da slobodno i hrabro izađu na predsedničke izbore 2. aprila, to je dan kada će u Srbiji početi velike političke promene.

DVERI

POSTAVI ODGOVOR

*