Џеј: Деца ће нам постати олоши гледајући срамоту у ријалитијима

0

Џеј Рамадановски, одмара се на мору и спрема се за септембар и нове наступе. Певач прича како најрадије проводи време са унуком Адријаном, од кога свакога дана нешто ново научи.

„Породица ми је добро и то најбитније, али унук је моја највећа срећа. Мали Адријан је супер, он је на мене, на тату је повукао памет, а на мене карактер. Са њим проводим доста времена и често гледамо телевизију заједно. Сад кад је мало порастао препознаје ме када ме види на ТВ, весео је и често пева, прави дедин унук. Мали је толико паметан, да ја од њега учим неке ствари, а требало би да буде обрнуто“, прича нам Џеј и додаје да због унука највише води рачуна о свом здрављу.
„Са здрављем сам сада у реду. Био сам на контролама у Бечу, тамо су ми и оперисали срце. Због малог Адријана се трудим да будем здрав, пијем редовно терапију, а нездраве навике сам смањио. Цигаре сам скоро и баталио, али и даље волим да попијем. Ракија и вино ми највише пријају“, каже Џеј.

Певач нема лепо мишљење о ријалитијима, који су преплавили све телевизије.

„Kада их већ форсирају ријалити програме, требало би да буде мање вулгарности у њима. Знам ја да је то безобразно гледано, али не треба да се претерује. Немам ништа против таквих емисија и људи који их праве, све то може да буде зезање, али уредници морају да коригују увреде, псовке и експлицитне сцене. Деца ће нам постати олоши гледајући срамоту у ријалитијима“, сматра Џеј.

После операције, морао је да смањи и унос масне хране, а открива да је пљескавицу и ћевапе заменио сушијем.

„Смањио сам и храну због здравља, једем све, али умерено. Међутим, оно што сада највише волим да једем је суши. Некада нисам могао да га помиришем, а сада га обожавам. Друг ми је подвалио да једном пробам суши, хтео сам да га убијем, али ипак ми се свидело и ето сад ми је то главно јело“, искрен је Џеј и додаје да осим здравих навика којих се већ две године придржава долази још једна неочекивана промена.

„Ћерка ми је завршила смер за сценску шминку и за власуљара, она ће да ми промени стил. Хоће да ми направи перику, ја бих да фурам имиџ као Џејмс Браун. Време је да имам косу. Промена таман долази када будем снимио нови спот“, открива Џеј који сматра да ће се сви шокирати његовим поступком.

kurir

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*