Eksl Rouz: Отац ме је сексуално злостављао, а очух је био најопасније створење на свету

0

Ексл Роуз каже да његов однос са мајком није био здравији и да је он био нежељено дете

Kонтроверзни рокер Ексл Роуз, фронтмен Гунс Н’ Росес каже да га је постао проблематичан због тога што га је отац сексуално злостављао, а очух тукао, и да се једва извукао из целе приче.

Ексл каже да је до своје 17. године живота веровао да му је очух биолошки отац, а истину је схватио када је код куће пронашао неке документе из којих је схватио истину. Онда је променио име из Вилијам Брус Бејли у Вилијам Брус Роуз Џуниор.

Међутим и биолошки отац и очух, како је рекао, били су чудовишта. Његова мајка је имала само 16 година када је остала трудна, а након развода Ексла , који је тада имао две године, отео је отац.

Kада је одрастао Ексл се подвргнуо контроверзној регресијској терапији кроз коју особа може да се присети бивших живота, али и сећања из раног ђетињства.

„Сећам се отмице, игле и грозних тренутака. Тата ме је сексуално злостављао, а био је грозан и према мами. Зато и имам тако с****н однос са женама и секс повезујем с моћи“, рекао је једном искрено, преноси Б92.

Додаје и да његов однос са мајком није био ништа здравији. Био је, каже, одувек свестан да је био нежељено дете, а када је у њихов живот ушао очух, мама је баш увек стављала њега испред сина.

„Гледала је како ме отац млати и никада није стала на моју страну. Мој очух је најопасније створење на свету“, рекао је Роуз о свом очуху који је уједно и отац његове полусестре Ејми Бејли која је годинама водила фан клуб бенда и путовала с њима.

„Није нам дао да гледамо сцене љубљења или секса, било смо толико индоктринирани да смо упозоравали једно друго ако не би на време окренули главу од телевизора. Ејми и мене тукао је чим би се указала прилика.“

 

недељник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*