ЕУ НАСТАВАК ТРЕЋЕГ РАЈХА – Окупација у рукавцима

0

Слика ЕУ је толико примамљива да мали народи попут лоших ученика раде тестове и извршавају задатке да би се прикључили том рају на земљи где влада демократија, економски просперитет, слобода.

Тек када уђу у обећану заједницу виде да се иза рајских врата крије оно што на рај не личи. Као у старој српској пословици – Дали динар да се ухвате у коло, а дали би два да из њега изађу. Нема изласка из тог врзиног кола, јер мале земље чланице ЕУ су само на папиру независне.

Све одлуке доноси велика Немачка, сву корист има Немачка и неколико њених највернијих слуга. Економије малих земаља чланица ЕУ су зависне од великих. Оне су извозници сировина, у њима се праве делови за аутомобиле, апарате, компоненте за лекове – није им дозвољено да један производ направе од почетка до краја. Националне банке су уништене и на њиховим територијама послују банке најмоћнијих чланица ЕУ.

Сећате ли се лекција из историје о томе да је Немачка желела излаз на топла мора? Грчка је доведена пред банкрот, а Немачка јој је великодушно понудила да јој на име дуга узме острва.

Смешни су они који се теше да ће ЕУ видети да је Вучић диктатор па ће помоћи да га збацимо и напокон уживамо у демократији. Да ли је могуће да постоје тако наивни људи? Мислите да они нису направили његов психолошки профил, да нису упознати са свим криминалним активностима његовог најближег окружења?

Они су га довели на власт да преда Косово и Метохију и тотално нас економски уништи, не да би постали чланица ЕУ већ њена колонија.

Гарантујем да су му рекли да је аутократија сувише очигледна, да мора да направи привид демократије. Шта он ради? Прави лажну опозицију.

ДС се аферама толико компромитовала да се и не бави њом. На место ДС-а поставио је Чеду и Чанка.

Сада прави лажну десницу. Заветнике је већ придобио, али то није довољно. Окупља неке чудне ликове око несрећног Вацића и представља их као десницу.

Зашто се толико труди око деснице? Зато што има проблем са Дверима и жели народу да понуди супституцију?

Александра Ћурчић
Женска снага Двери

Извор: dveri.rs

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*