Ево како је посланица покрета Социјалиста три пута критиковала Михајловићку

0

Ана Караџић први пут: Недопустиво је да буде у Влади неко ко мисли да су Срби геноцидни
Још једном ће Зорана Михајловић доказати да је спремна на све, само да нико ништа не пита ни о њој, ни о њеним становима, употреби владиних картица, скупоценом вешу, луксузним одморима на Сардинији. Једном ће напасти патријарха, други пут кинеске инвеститоре, а увек се обрушити на Русе и када год може на нас и нашег председника…
Зорана Михајловић као и увек када мисли да ће добити наклоност медија и странаца са којима слави славе, придружи се њиховој хајци.

Још једном ће Зорана Михајловић доказати да је спремна на све, само да нико ништа не пита ни о њој, ни о њеним становима, употреби владиних картица, скупоценом вешу, луксузним одморима на Сардинији.

Једном ће напасти патријарха, други пут кинеске инвеститоре, а увек се обрушити на Русе и када год може на нас и нашег председника. Недопустиво је да је Зорана Михајловић била једини потпредседник у Влади Србије, који је гласао да прихватимо резолуцију по којој су Срби геноцидан народ, и криви за геноцид у Сребреници.

Као потпредседник Владе Србије, гласала је за резолуцију по којој би Срби били записани као први народ у историји света, који је обележен као геноцидан, народ који треба да плаћа милијарде ратне одштете и да се, докле год постоји, извињава за злочине које није починио, али их Зорана Михајловић прихвата и признаје.

Недопустиво је било и тада и сада што је, остала у Влади Србије, а мисли да су Срби геноцидан народ.

Ако је неко и сумњао одакле и зашто долазе лажи и напади на Александра Вулина, сада више нема сумње.

(народна посланица Покрета социјалиста, Ана Караџић)

Ана Караџић други пут: Доста спиновања, Вулин је први био за проверу
Још један спин – да она тражи истрагу, а ми не – је лаж. Понављамо да је наш председник први рекао да је све проверено два пута, али да ће му бити задовољство да се то уради и трећи пут
Покрет социјалиста желећи да предупреди нова спиновања, извртања и злурадости, а у светлу да су поједини медији већ почели да изврћу наше речи, жели да нагласи!

Покрет Социјалиста и Александар Вулин су први позвали да се цео случај поново истражи пред било којим судом и тужилаштвом и одбијамо сваку инсинуацију да од тога бежимо или да нам други то добронамерно саветују!

Ово се посебно односи на потпредседницу Зорану Михајловић, која је напала Покрет социјалиста, а не ми њу.

Још један спин – да она тражи истрагу, а ми не – је лаж.

Понављамо да је наш председник први рекао да је све проверено два пута, али да ће му бити задовољство да се то уради и трећи пут.

Зорана Михајловић брани Крик и његове налогодавце као да смо им нешто нажао учинили.

А ако нешто није истина од оног што смо рекли – нека нас Зорана Михајловић демантује.

Ако је њој недопустиво да се бранимо од лажи, нама је недопустиво да потпредседница Владе Србије гласа за лаж, за резолуцију која би од Срба направила народ који је спровео геноцид.

(народна посланица Покрета социјалиста, Ана Караџић)

Ана Караџић трећи пут: Михајловић да се не скрива иза Вучића
„Није наш спор са Зораном Михајловић зато што је рекла да треба проверити још једном оно што је проверено већ два пута. Александар Вулин је то први и затражио, већ је наш спор што госпођа Зорана Михајловић правда лажи Крика, а нама брани да на лажи одговоримо“
Народна посланица Покрета социјалиста Ана Караџић, истиче да је још јуче упозорила на спиновање.

„Јуче сам упозорила да спинујете. И моје упозорење нико није објавио, јер да јесте, не бисте могли да изигравате борца за истину.

Није наш спор са Зораном Михајловић зато што је рекла да треба проверити још једном оно што је проверено већ два пута.
Александар Вулин је то први и затражио, већ је наш спор што госпођа Зорана Михајловић правда лажи Крика, а нама брани да на лажи одговоримо.

Зорана Михајловић се као и увек сакрије иза Вучића и своје сукобе покуша да представи као његове. Наш председник то никада није урадио.

Ми са Вучићем немамо полемику, Вучић и Вулин се слажу да се и трећи пут све провери.

Полемику имамо са Зораном Михајловић и њеним ставом да на лажи не смемо да одговоримо.

Ми неистине нисмо изговорили и немојте се скривати иза Вучића.“

(народна посланица Покрета социјалиста, Ана Караџић)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*