Ево колико пара певачи узимају за новогодишње наступе

0

Српске естрадне звезде давно су заказале новогодишње наступе а од хонорара ће моћи да живе наредних неколико месеци.

Дара Бубамара, Наташа Беквалац и Александра Пријовић наступиће у Београду, а њихови хонорари су од 15.000 до 25.000 евра.

Нешто веће хонораре добиће Жељко Јоксимовић и Здравко Чолић. Тако ће Жељко, који наступа на Тргу испред Старог града у Будви, отићи богатији већ 1. јануара за 50.000 евра, док ће Чола, који пева Новосађанима, добити десетак хиљада више.

– После девет година се видимо поново у овом граду на тргу за дочек – рекао је Здравко Чолић подсетивши да је последњи пут на централном градском тргу у Новом Саду наступио за дочек 2008. године.

Чолић је рекао да је ове године радо прихватио позив новосадског градоначелника Милоша Вучевића и због тога што је Нови Сад проглашен за Европску престоницу културе 2021. године, наводећи да ће певати за хонорар који ће бити значајно мањи него претходних година.

– У Новој години ћу, као што то увек и радим, људима пожелети здравља, љубави и мир на овим просторима – рекао је Чола за Н1 и додао да ће на репертоару бити брже песме прилагођене зимском времену.

– Волим Нови Сад, волим Војводину и онда хај’мо поново после девет година да се дружимо на тргу – поручио је певач.

Први наступ након краће паузе, због порођаја, Сека Алексић ће у најлуђој ноћи имати на Kопаонику. Шушка се да је за овај наступ добила око 30.000 евра.

После дуже паузе, наступ за дочек Нове године имаће и Емина Јаховић у једном будванском хотелу. Она ће после овог наступа отићи богатија за око 20.000 евра.

Фолк певачица Лепа Брена ће за Нову годину ће ипак наступити у Чачку, а како су пренели локални портали, она је тражила 15.000 евра. О њеном концерту полемише се већ данима јер је група грађана покренула петицију да новац који је намењен за певачицин наступ иде болесној и сиромашној деци.

Ипак, упркос петицији, градска власт одлучила је да организује новогодишњи концерт те поједини Чачани позивају на бојкот. За разлику од Чачка, град Врање се у корист лечења деце одрекао дочека Нове године на главном тргу.

 

 

 

 

 

 

Alo

 

 

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*