Фантом? Полиција НИЈЕ успела да пронађе наоружаног нападача са НБГ-а!

0

Након пуцњаве која се догодила пре око сат времена на адреси Јурија Гагарина 213 када је оштећен аутомобил, једна особа улетела је са оружјем у стамбену зграду у истој улици, са бројем 241.

Како медији преносе, полиција која је била опколила зграду и блокирала блок 45, након детаљног претреса станова, није пронашла наоружаног нмушкарца.

Његов улазак полицији су пријавили грађани, који су га видели на безбедносној камери.

Велики број полицијских снага се повукао, али је из безбедносних разлога део полицијских јединица остао испред зграде.

Зграда има 14 спратова и више од 90 станова.

Како су раније јавили репортери, и даље се не зна да ли је реч о нападачу или човеку који је био мета напада, али према речима станара он је ушао у зграду са пиштољем.

Током потраге, полицијски пас, посебно дресиран да трага за бегунцима, залајао је између осмог и деветог спрата, те се посумњало да је осумњичени или у том делу зграде, или се упутио као вишим спратовима.

У једном тренутку, на 10. спрату је виђено светло из батеријске лампе из стана у ком су била погашена светла.

Улаз је неколико сати био блокиран, али сада је станарима омогућено да уђу и изађу из зграде, али под полицијском контролом.

До инцидента је дошло негде око 20 сати, када је мушкарац у црном „бмв-у“ насумице пуцао из аутомобила, а том приликом оштетио је четири возила, што од хитаца, што током вожње. У једном тренутку, стао је са возилом, пошто је на „бмв-у“ отпао леви предњи точак, а онда је трком ушао у зграду са бројем 241.

Како причају грађани, пуцњави је претходила јурњава два аутомобила по Новом Београду.

Форензичарске екипе су претраживањем аутомобила осумњиченог наводно пронашли два пиштоља.

Испред зграде су пристигли припадници посебне јединице Полицијске бригаде под пуном опремом: са фантомкама, шлемовима, панцирима и дугим цевима. Они, како јавља наш репортер стоје испред зграде у колони.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*