Film „Led“ sa Milošem Bikovićem obara rekorde gledanosti u ruskim bioskopima

0

Bajkovitu priču o sportu i ljubavi videlo dvostruko više gledalaca od američkog rivala „Pedeset nijansi – oslobođeni“.

Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji kinobusiness.com najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji i drugim zemljama ZND 14. februara bio je ruski film „Led“ koji je imao dvostruko više gledalaca od američkog rivala filma „Pedeset nijansi – oslobođeni“.

 

 

U okršaju ruskog i holivudskog filma pobedu je po svim kriterijuma odnela naša sportska melodrama. Imajući u vidu prosečan broj gledalaca po projekciji „Led“ je glavnog konkurenta ostavio daleko iza sebe, a odnos je 62 prema 28 gledalaca. Može se osnovano pretpostaviti da će ovaj film snimljen sa budžetom od 150 miliona rubalja postati bioskopski hit, kaže se u saopštenju.

                  kinopoisk.ru

 

Glavne uloge u debitantskom filmu mladog ruskog režisera Olega Trofimova sa devizom o „veri u sebe i čuda“, koji je juče premijerno prikazan, igraju Aglaja Tarasova, Aleksandar Petrov i srpski glumac Miloš Biković koji u Rusiji već uživa popularnost.

 

Film je fokusiran na dramatičnu priču o klizačici Nađi koja zbog povrede do koje je došlo greškom partnera završava u bolnici. U životu bivše šampionke pojavljuje se hokejaš Saša koji će joj vratiti veru u sebe i pomoći da ostvari snove.

 

IZVOR: Russia beyond, Vostok

POSTAVI ODGOVOR

*