Гашић о новој функцији: „Ово је понуда која се не одбија!“

1

– Велика ми је част што ме је премијер и изабрани председник Србије Александар Вучић позвао да водим БИА. Ипак, за честитке ће бити времена када се све озваничи – каже за „Блиц“ високи функционер СНС Братислав Гашић.

Александар Вучић јуче је потврдио да ће Гашић бити нови директор Безбедносно-информативне агенције. Упитан да ли бивши министар одбране може да обавља ту функцију пошто је са претходне смењен због увреде новинарке Б92, Вучић је рекао:

– Издржао је годину и по дана без иједне функције. Он има много квалитета, он је човек који све зна о безбедности.

Иако има извесну дозу резерве док прича о новој функцији, Гашић није крио задовољство што ће бити у позицији да води безбедносну службу.

– И до сада сам радио све што је било у интересу Србије. Ово је понуда која се не одбија, биће ми част. Реч је о једном од најодговорнијих места када је реч о безбедности земље. Уколико изабрани председник Вучић сматра да могу да му помогнем када је реч о превентиви, али и борби против различитих безбедносних изазова, тероризма, наравно да понуду прихватам и да ћемо заједно радити – наводи Гашић.

 

Блиц

1 КОМЕНТАР

  1. Човек звани подочњаци ко кафанске сарме.Страшно је да је та пијана будала стављена на тако
    одговорно место и то не због стручности које он не поседује-него једино због пријатељства са
    вучићем.
    Ако је икада и било мало наде да ће кривци за пад хеликоптера и смрт 5 људи бити сада од тога нема ништа.Јер главни кривац за ту катастрофу је на челу бие

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*