Gazdinstvo “ĆIRIĆ AGRO MĐŽ” D.O.O. koje je finansiralo Ministarstvo poljoprivrede šalje domaće jabuke u svet u gajbicama sa slikom Srbije BEZ KOSOVA!

1

Još jedna srpska firma je rešila da se zvanično odrekne Kosova i Metohije. Ćirić Agro iz Titela, koji ima ogromnu plantažu jabuka na 240 hektara i iste plasira između ostalog i na rusko tržište, na gajbicama u kojima transportuje jabuke prikazuje Srbiju bez Kosova i Metohije.

Privredno društvo Ćirić Agro je 2017. posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tom prilikom predsednika Vlade Republike Srbije dočekali su ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović, predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, mr Vuk Radojević, gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, zamenik predsednika opštine Titel, Marinko Trivunović, kao i vlasnik privrednog društva „Ćirić Agro MĐŽ“, Milan Ćirić.

„Gazdinstvo je podizanje zasada delom finansiralo od podsticajnih sredstava po konkursima Ministarstva poljoprivrede i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu.“ – navodi se na zvaničnom sajtu opštine Titel.

Patriot

1 KOMENTAR

  1. SRAMOTA! Svi mi rasuti po Srbiji i celom svetu potičemo sa Kosova i Metohije. Da li vam je, gospodo, to neko rekao? Ko se dodvorava drugome, znači da ni sam ne vredi.

POSTAVI ODGOVOR

*